Αθλητισμός

Αγρια επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη, Μπέο και Πανόπουλο

Αγρια επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη, Μπέο και Πανόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ άγρια επίθεση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εναντίον των Σαββίδη, Μπέου, Πανόπουλου και Καλπαζίδη. Τους αποκαλεί “περιττώματα”. Η επίθεση Μαρινάκη εκδηλώθηκε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου,που έληξε 0-0.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι «το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε», έκανε λόγο για ποδοσφαιρικά «περιττώματα» τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και ζήτησε από την UEFA άμεσες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.

Μπέος: Μεγάλος κοπρίτης ο Μαρινάκης

ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: Μιλάει αυτός που διώκεται για κακούργημα…

Πανόπουλος για Μαρινάκη: Επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό περιττώματα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X