Media

Ανάσταση με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Σπίτι με το MEGA» και πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες

Ανάσταση με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Σπίτι με το MEGA» και πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το «Σπίτι με το MEGA» απόψε Μ. Σάββατο στις 22:00, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν με ένα μεγάλο πάρτι γεμάτο από αγαπημένους καλλιτέχνες και αγαπημένα τραγούδια.

Στο «Σπίτι με το MEGA» η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Πέτρο Ιακωβίδη και πολλούς άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες.

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, η ταλαντούχα Ρία Ελληνίδου, η Μορφούλα Ιακωβίδου με την υπέροχη φωνή, ο δημιουργός και ερμηνευτής Χρήστος Σαντικάι τιμούν με την παρουσία τους τον Πέτρο Ιακωβίδη και θα χαρίσουν solo ερμηνείες αλλά και ντουέτα- έκπληξη με τον τιμώμενο καλλιτέχνη.

Ξεχωριστή είναι και η εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου που τιμά τον καλό της φίλο Πέτρο Ιακωβίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά, συναντούν τη σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια εκτός πλατό, δίπλα στη θάλασσα. Σε χαλαρή διάθεση αλλά πάντα κεφάτη και λαμπερή, η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά μαζί με τον ταλαντούχο δημιουργό τη μεγάλη επιτυχία «Παραδόθηκα σε σένα». Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού, που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Η βραδιά ξεκινά κατανυκτικά με ύμνους και τραγούδια και μετατρέπεται μετά την Ανάσταση, σε ένα non-stop πάρτι με κέφι, μεγάλες επιτυχίες και πολλές ευχές.

Στις 23:50, σε απευθείας σύνδεση με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, θα μεταδοθεί η Ακολουθία της Αναστάσεως.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Ιακωβίδης ανεβαίνει στη σκηνή και θα ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του μέχρι πρωίας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X