Media

Διευθυντικό στέλεχος του ΑΝΤ1 ρουφιάνευε τον Κανάκη

Διευθυντικό στέλεχος του ΑΝΤ1 ρουφιάνευε τον Κανάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Τσουρός για τους λόγους που ο Αντώνης Κανάκης, αλλά και ο ίδιος αποχώρησαν από τον ΑΝΤ1. Οσον αφορά τον μίστερ “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε ότι τον ρουφιάνευε διευθυντικό στέλεχος και τον εξέθεσε στο Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού, παραδέχθηκε στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» πως φέτος νιώθει περισσότερο ο εαυτός του και υποστήριξε πως ο κύκλος στο «Πρωινό» είχε κλείσει. «Ξυπνάω ευχάριστα και πάω στη δουλειά μου. Στο “Πρωινό” μετά από ένα διάστημα δεν ξυπνούσα ευχάριστα και ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα» δήλωσε.

Αποκάλυψε δε πως υπήρχε στενός συνεργάτης του στην εκπομπή με τον οποίο όπως είπε «καθόμασταν δίπλα και δεν λέγαμε ούτε “καλημέρα”. Στο λέω με στεναχώρια αυτό γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο να βρίσκεσαι σε μια εκπομπή στον αέρα και με τον διπλανό σου να μη λες ούτε καλημέρα».

Πως σχολίασε όμως ο ίδιος τη «νέα εποχή» στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη; «Υπήρχε η φήμη ότι ο Αντώνης Κανάκης “έκοψε” τον Γιώργο Λιάγκα. Επίσης είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ακόμα και διευθυντικό στέλεχος του σταθμού, είχε πει το ίδιο πράγμα στους ενδιαφερόμενους ότι “παιδιά δεν έχουμε εκπομπή γι’ αυτό τον λόγο”. Απ’ ότι αποδείχθηκε ούτε ο Αντώνης είχε πει κάτι τέτοιο, ούτε ο Γιώργος ή ο Γρηγόρης, ήξεραν τι ακριβώς έχει συμβεί. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Δεν είναι και ο Αντώνης τρελός να βγάλει μια ανακοίνωση και να πει μετά από 21 χρόνια “φεύγω από τον σταθμό”» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X