Κοινωνία

Δυσκολίες και ευκαιρίες προβλέπουν τα άστρα

Δυσκολίες και ευκαιρίες προβλέπουν τα άστρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι  και κυρίως οι νομαδικοί λαοί, παρατηρούσαν τα άστρα, το ηλιοστάσιο, την ισημερία και την πανσέληνο και ανάλογα με τη θέση τους προγραμμάτιζαν τις εργασίες τους.
Κοιτίδα της αστρολογίας πιθανότατα είναι η Χαλδαία. Αργότερα μεταδόθηκε στην Αίγυπτο, Βαβυλωνία και σε άλλους λαούς.
Η αστρολογία στην Ελλάδα είναι γνωστή από τον Ησίοδο και τον Όμηρο. Μέχρι τον 17ο περίπου αιώνα η αστρονομία και η αστρολογία αποτελούσαν μια ενότητα. Χωρίστηκαν λοιπόν  σε αστρονομία που αποτελεί κλάδο των μαθηματικών  και σε αστρολογία που είναι κλάδος της φιλοσοφίας.
Εμείς θα ασχοληθούμε με την αστρολογία η οποία δεν αρνείται το αυτεξούσιου του ανθρώπου αλλά τοποθετείτε στο πλαίσιο των φυσικών νόμων.
Σκοπός της αστρολογίας είναι η μελέτη των άστρων και των πλανητών, καθώς και η επίδρασή τους στη ζωή των ανθρώπων.
Η λέξη  αστρολογία είναι σύνθετη και αποτελείται από τις λέξεις άστρο και λόγος δηλαδή ο λόγος των άστρων.
Εμείς θα ακολουθήσουμε τον δρόμο των άστρων και σιγά-σιγά θα μελετήσουμε και βήμα-βήμα θα εισχωρήσουμε στα άδυτα της αστρολογίας.
ΚΡΙΟΣ  21 Μαρτίου -20  Απριλίου.
Η αυτοπεποίθηση σας  θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να ξεπεράσετε προβλήματα οικογενειακά και προσωπικά. Ακολουθήστε τα συναισθήματα σας. Τα οικονομικά σας σε γενικές γραμμές  έχουν σταθερή πορεία και σύντομα οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν. Προσοχή στην διατροφή σας και βάλτε την άσκηση στο καθημερινό σας πρόγραμμα.
ΤΑΥΡΟΣ   21 Απριλίου – 21 Μαΐου.
Αφήσατε κατά μέρος τον ορθολογισμό σας και κυριαρχεί ο ρομαντισμός στη ζωή σας. Να θέσετε στη ζωή σας και κυρίως στον επαγγελματικό τομέα  νέες σταθερές βάσεις , νέους στόχους και να σκέπτεστε θετικά. Εργασθείτε με συνέπεια και να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι με τους συναδέλφους σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ  22  Μαΐου – 21  Ιουνίου.
Απομακρύνετε τις δυσάρεστες σκέψεις και τους δυσάρεστους ανθρώπους από γύρω σας. Να μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να διεκδικείτε τα θέλω σας τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Να ασχοληθείτε περισσότερο με τις κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις και αποφύγετε συγκρούσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22 Ιουνίου  – 22 Ιουλίου.
Πολλές εντάσεις και συγκρούσεις με το οικογενειακό περιβάλλον αλλά και με τον ή την σύντροφό σας. Ενδέχεται πολλοί από σας να αντιμετωπίσετε προβλήματα αισθηματικής φύσεως, τα οποία θα σας προβληματίσουν και θα πρέπει να πάρετε  οριστικές  αποφάσεις. Περιορίστε  τα έξοδα σας και τις σπατάλες.
ΛΕΩΝ  2 3 Ιουλίου – 23 Αυγούστου.
Οι ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα είναι λεπτές και αντιμετωπίζετε λάθος επενδύσεις και εκτιμήσεις στις οποίες είχατε κάνει στο παρελθόν. Ευνοείται η απόκτηση ακινήτου ή η ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου. Θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης στον επαγγελματικό  τομέα  καθώς και μια μικρή οικονομική άνοδο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  24 Αυγούστου -23 Σεπτεμβρίου.
Πολλοί από σας έχετε αποδεχθεί μια νέα γνωριμία που σας έχει φέρει αλλαγές στον προσωπικό σας τομέα, με  αποτέλεσμα η ψυχολογία σας σαφώς να είναι καλύτερη από ότι ήταν τις προηγούμενες  μέρες. Σταματήστε να γκρινιάζετε με το παραμικρό και επωφεληθείτε από τις νέες συνεργασίες που προκύπτουν. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς.
ΖΥΓΟΣ  24 Σεπτεμβρίου – 23  Οκτωβρίου.
Σημαντικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σας. Κάποιοι από σας επισημοποιούν την σχέση τους. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα δικαιώνεστε για τις προσπάθειες σας. Έχετε πολλές ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε ώστε  να έχετε  ανοδική πορεία. Προβλήματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον σας αναστατώνουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ  24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου.
Είναι καιρός να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε τι θέλετε περισσότερο στην ζωή σας τόσο στο προσωπικό επίπεδο όσο και στο επαγγελματικό και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Οι φιλοδοξίες σας στον επαγγελματικό σας χώρο βρίσκονται στην τελική ευθεία των προσδοκιών σας . Μην κάνετε  αυθόρμητες και βιαστικές κινήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ. 23 Νοεμβρίου  – 21  Δεκεμβρίου.
Απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις του παρελθόντος που σας οδηγούν σε αδιέξοδο. Πάρτε τις αποφάσεις σας και πρέπει να είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο που θα έρθει στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα  οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες από ότι το τελευταίο καιρό. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και προσοχή στα μικροατυχήματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22 Δεκεμβρίου – 20  Ιανουαρίου.
Τα λάθη του παρελθόντος που έχουν γίνει από σας , κυρίως στον ερωτικό τομέα , οφείλονται κατά κύριο λόγο στις συναισθηματικές σας  ανασφάλειες. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας προβληματίζει. Ακολουθήστε την αλάνθαστη διαίσθησή σας. Διανύετε μια καλή περίοδο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική. Άδραξε λοιπόν την ευκαιρία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ  21 Ιανουαρίου   – 19  Φεβρουαρίου.
Η σχέση σας με το ταίρι  σας προβλέπεται αρμονική και ευχάριστη. Ξεκουραστείτε και προσπαθήστε να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο. Οι περισσότεροι από σας θέλετε μια καλή επαγγελματική θέση η ακόμα και αλλαγή εργασίας. Επιχειρήστε το είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε  και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
ΙΧΘΥΕΣ    20  Φεβρουάριου –  20  Μαρτίου.
Το τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας και το ταίρι σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και βρείτε στιγμές ξεκούρασης και συζήτησης. Στον επαγγελματικό χώρο  υπάρχουν πολλές ανακατατάξεις άλλοτε  ευνοϊκές και άλλοτε όχι. Υπάρχει σταθερότητα αλλά προς το παρόν  δεν είναι κατάλληλη  εποχή για αγοραπωλησίες.
Μαρία Ισαβέλλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X