Fragilemag

Ζώδια – Μια εβδομάδα χωρίς φρένα

Ζώδια – Μια εβδομάδα χωρίς φρένα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Στιβ Αριστομένης-Τζόουνς

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναπτύσσει μια νέα δυναμική. Η επικοινωνία, η καινοτομία, η ονειροπόληση γίνονται αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Δείτε αυτή την εβδομάδα σαν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Τόσο καλά; Ναι, τόσο καλά.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 5 – 12 Φεβρουαρίου

Κριός

Πώς αισθάνεσαι: Λες και μόλις ανακάλυψες την ετυμολογία της λέξης “καλημέρα”. Μα τι σου συμβαίνει; Μπορεί να είπες: “Τι κάνεις; Όλα καλά;” σ’ εκείνον τον αντιπαθητικό που ποτέ δεν ήθελες να μάθεις τι κάνει; Και ακόμα περισσότερο δεν ήθελες να γνωρίζεις αν όλα, ούτε τα μισά ή το ένα τέταρτο του, πάνε καλά. Δεν είναι πως εκπλήσσεις τους άλλους. Είναι πως εκπλήσσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Ερωτεύτηκες την καλοσύνη; Σκέφτηκες πως η καλοσύνη είναι διαβατήριο να περνάς το δικό σου χωρίς ν’ ανοίγει μύτη; Ένα παροδικό φαινόμενο. Ο Ερμής μπήκε στον Υδροχόο. Όλοι μας μοιάζουμε λες και πλέουμε σε μια μαρμίτα που το νέο, η επικοινωνία, η ανοιχτότητα σε όλα τα πεδία οδηγεί τις ζωές μας.

Τι να κάνεις; Οι αλκυονίδες μέρες της επικοινωνίας σου με τους άλλους θα περάσουν. Όσο κρατήσουν μην κάνεις τον επαναστάτη χωρίς αιτία.

Ταύρος

Πώς αισθάνεσαι: Πώς αισθάνεσαι; Εγώ θα έλεγα λες και μόλις άνοιξες το παράθυρο εκείνου του σκοτεινού δωματίου που η οσμή της υγρασίας, της κλεισούρας είχε ποτίσει τους τοίχους του. Επιτέλους μπορείς να δεις μια αμυχή οπτιμισμού στο παρόν σου. Θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Να τα κάνεις τώρα; Να τα κάνεις λίγο αργότερα; Αν ακολουθήσεις τη δεύτερη οδό βεβαιώσου πως όταν κάνεις το πρώτο βήμα πρέπει να έχεις σκεφτεί το δεύτερο, το τρίτο και ούτω καθ’ εξής.

Τι να κάνεις; Έχεις ένα θέμα με την ταχύτητα. Το δικό σου “γρήγορα” είναι το “αργά” των άλλων. Αν θέλεις κάτι τώρα διεκδίκησέ το. Είναι η εποχή που τα επικοινωνιακά “ναι” πέφτουν σαν μπόρα και εσύ σ’ αυτή την περίοδο μην κυκλοφορείς με ομπρέλα.

Δίδυμοι

Πώς αισθάνεσαι: Τα βλέμματα που κερδίζετε αποκτούν την επιθυμητή τους διάσταση. Δεν είναι βλέμματα τεκμηρίωσης, δεν είναι βλέμματα ελέγχου, δεν είναι βλέμματα αποτρεπτικά. Επιτέλους μετά από μια γκρίζα, σκιώδη περίοδο νιώθετε πως υπάρχει φλερτ εκεί έξω, πως ακόμα γνωρίζετε την τέχνη του πώς να έλκετε το ενδιαφέρον των άλλων. Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι η ένεση που χρειάζεστε για να βγείτε στον κόσμο με βελτιωμένες επιδόσεις στον επικοινωνιακό και ερωτικό τομέα.

Τι να κάνεις; Είναι σαν να κατεβαίνεις τσουλήθρα. Δεν πας κόντρα στη φορά της ευχάριστης κατηφόρας. Μην αντισταθείς στους νόμους της φύσης. Η εβδομάδα που τρέχει σε πάει στο επιθυμητό σημείο χωρίς καθυστερήσεις.

Καρκίνος

Πώς αισθάνεσαι: Το τηλέφωνο χτυπά αλύπητα. Μια σχέση από το παρελθόν σού χτυπά την πόρτα ξανά. Στη δουλειά φτάνουν μέιλ με προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο κόσμος φέρεται να φορά το χαμόγελό του και εσύ τον κοιτάς με ορθάνοιχτα τα μάτια από την έκπληξη. Δέξου, φρόντισε, αγκάλιασε αυτό το κομμάτι του χρόνου που η αθωότητα μοιάζει λες και ξεπερνά τον εαυτό της.

Τι να κάνεις; Η μέρα δεν τελειώνει όταν φεύγεις από τη δουλειά. Θα σου έλεγε πως από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινά.

Λέων

Πώς αισθάνεσαι: Στη ζούγκλα βασίλισσες και βασιλιάδες. Στην πόλη τι; Ζούμε στην εβδομάδα του πολύ μπλα μπλα. Στην περίοδο που καλοί και κακοί τα πίνουν μαζί γιατί τελικά η ζωή είναι μία και σύντομη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγαίνετε αρματωμένοι στον δρόμο. Το λίντερσιπ μπορεί να επιτευχθεί και με πιο ειρηνικούς τρόπους. Επαναλαμβάνουμε, η Σελήνη στον Υδροχόο καλλιεργεί σε όλους την πίστη στο καινοτόμο. Αδειάστε το πιστόλι, αφήστε το μαστίγιο στο σπίτι. Αισθανθείτε ελεύθεροι ν’ απολαύσετε αυτούς που αγαπάτε αφήνοντάς τους να σας δείξουν την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό σας.

Τι να κάνεις; Δείξε σεβασμό στην αγάπη των άλλων…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X