Media

Κρατηθείτε! Ο Άρης Πορτοσάλτε προέβλεψε νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές!!!

Κρατηθείτε! Ο Άρης Πορτοσάλτε προέβλεψε νίκη του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές!!!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρίση ειλικρίνειας φαίνεται πως κατέλαβε σήμερα το πρωί αιφνιδίως τον Άρη Πορτοσάλτε. Ναι, ναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είπε πως βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να κερδίζει τις εκλογές, καθότι διαισθάνεται πως συμβαίνει κάτι, όλης το δεύτερο εξάμηνο του 2014.

Και τι συνέβη το δεύτερο εξάμηνο του 2014; Άρχισε να καλπάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2015 να κερδίσει τις εκλογές.

Η σημερινή παρέμβαση του Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι με το Δημήτρη Οικονόμου, θα πρέπει να ήταν ένα πραγματικό σοκ για το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο δημοσιογράφος στην ανάλυσή του όχι μόνο δεν «είδε» αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά αντίθετα προφήτεψε την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού!

Ο γνωστός για τα ισχυρά Μητσοτακικά του αισθήματα Πορτοσάλτε, αποκάλυψε πως το κλίμα στην κοινωνία παραπέμπει στο δεύτερο μισό του 2014, ενώ έσπευσε να διευκρινήσει πως και να εκλεγεί ο Τσίπρας δεν θα γίνει και τίποτα «τρομερό»…

Πιο συγκεκριμένα είπε πως ακούει να λένε «μην αγχώνεστε και να έρθει ο Αλέξης τα πράγματα δεν θα πάνε άσχημα» μεταφέροντας μια γενική αίσθηση που έχει.

Ευτυχώς που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Ιαπωνία, όπου δεν μεταδίδεται το πρόγραμμα του Σκάι. Φαίνεται ότι όσοι αποφάσισαν να του πάρουν το λάπτοπ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του εκεί, κάτι ήξεραν…

Όσο για την αιφνίδια προφητεία του Άρη, ξέρει πολύ καλά τι λέει. Προσπαθεί από τώρα να ευθυγραμμιστεί με την πραγματικότητα, ενώ οι δημοσκοπήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τον δικαιώσουν…Ενδεχομένως κάτι ξέρει και στηρίζεται στο κλίμα που ψυχανεμίζεται.

Από εκεί μέχρι του σημείου να το ξεφουρνίσει στον αέρα του ΣΚΑΪ μας κάνει να υποψιαζόμαστε πως κάτι πολύ πολύ σοβαρό συμβαίνει…

Δείτε το βίντεο που έβαλε φωτιά στο Μέγαρο Μαξίμου:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X