Ελλάδα

Νέα πρόκληση Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο

Νέα πρόκληση Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας Hulusi Akar φορώντας στολή πτήσης πέταξε με εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-38 πάνω από το Αιγαίο, εγκαινιάζοντας την πτητική περίοδο και εκπαίδευση του έτους 2019-2020, στην τελετή έναρξης της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς των πιλότων στη Σμύρνη , σύμφωνα με τον ισότοπο haberler.com.

Ο Ακάρ με τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή των χερσαίων Δυνάμεων Özgür Saim Dündar, τον Διοικητή Ναυτικών Δυνάμεων Adnan Özbal και τον Διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας Hasan Küçükakyüz, βρέθηκαν στην στρατιωτική διοίκηση στην Σμύρνη, χαιρετίζοντας απευθυνόμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τον διοικητή του στρατού στο Αιγαίο υπολοχαγός στρατηγός Ali Sivri και άλλους αξιωματούχους ,για την πετυχημένη τους πορεία στην υπεράσπιση των συνόρων της Τουρκίας.

Ενώ είχαν παρευρεθεί ο διοικητής του στρατού του Αιγαίου υπολοχαγός στρατηγός Ali Sivri και άλλοι αξιωματούχοι.

Κατά την ομιλία του προχώρησε όμως σε νέες προκλητικές δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση, σχετικά με την ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν επιτύχει μεγάλες δόξες, εσωτερικά ή διασυνοριακά, δείξατε ηρωισμό και μεγάλες θυσίες και τώρα ελπίζω ότι θα διεξάγονται αυτές οι δραστηριότητες με αυξανόμενη δυναμική και με επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την πλήρη ασφάλεια της χώρας και του έθνους μας στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα. Δεν αναγνωρίζουμε εμπόδια στο θέμα αυτό. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί και τον τελευταίο εχθρό μας. Αυτό δεν είναι απειλή![…] Εμείς θέλουμε σχέσεις καλής γειτονίας και αντίστοιχη συμπεριφορά από τους άλλους. Το ναυτικό και η αεροπορία θα συνεχίσει να το κάνει. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο.» δήλωσε ο Hulusi Akar .

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Τουρκικός τύπος για την Γαλάζια Πατρίδα: Η φωτογραφία του Ερντογάν ενόχλησε την Ελλάδα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X