Κοινωνία

Νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος

Νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Στεργιόπουλος από τον Άγιο Στέφανο ο οποίος αγνοούνταν από την Παρασκευή.
Το αυτοκίνητό του είχε εντοπιστεί σταθμευμένο κοντά στην λίμνη του Μαραθώνα και από εκείνη την ώρα έως σήμερα γίνονταν εκτεταμένες έρευνες από την ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικούς, εθελοντές διασώστες και ομάδα με drone, που τον εντόπισαν το μεσημέρι της Κυριακής σε γκρεμό βάθους 12 μέτρων, στην περιοχή του Τύμβου Μαραθώνα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σορός του 32χρονου ανασύρθηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ .
Πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν πως ο 32χρονος δεν φέρει εμφανή τραύματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και η αιτία θανάτου θα αποσαφηνιστεί από την νεκροψία – νεκροτομή.
Ο νεαρός άνδρας φέρεται να είχε φύγει μόνος του από το σπίτι του. Στη διαδρομή μάλιστα προς τον Μαραθώνα ρώτησε ένα ζευγάρι από ποιον δρόμο θα πάει στο φράγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, τον τελευταίο καιρό ο 32χρονος αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Silver Alert.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου συμμετείχαν από την Παρασκευή άνδρες της ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.

Οι δύο νεκροί από την πτώση του αεροπλάνου κοντά στη Ναύπακτο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X