Χωρίς Κατηγορία

O Aφουξενίδης ενώνει την Κεντροαριστερά στις Αχαρνές

O Aφουξενίδης ενώνει την Κεντροαριστερά στις Αχαρνές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άνεμος αλλαγής πνέει στις Αχαρνές, με την παράταξη “Αχαρνές, Αλλαγή Τώρα” να κάνει έναν θεαματικό τερματισμό στην προεκλογική κούρσα. Οι εκδηλώσεις της πλαισιώνονται από πλήθος κόσμου, ενώ το πρόγραμμα και οι υποψήφιοί της έχουν μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία.

Η ισχυρή διείσδυση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα συνοδεύεται από στήριξη αξιόλογων πολιτικών προσώπων από τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Ο Νίκος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Παράταξης Θεόφιλο Αφουξενίδη, μιλώντας με θερμά λόγια για την ποιότητα του αγώνα που διεξάγει στις Αχαρνές.

Άξια λόγου είναι και η στήριξη του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τον κ. Αφουξενίδη. Σε πρόσφατο άρθρο του σε τοπική  εφημερίδα, στα «Νέα των Αχαρνών», ο υπουργός ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο της προοδευτικής συνεργασίας δείχνοντας καθαρά την υποστήριξή του προς το πρόσωπό του Θεόφιλου Αφουξενίδη . Σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων αποτελεί ιστορική ευθύνη.

Νέα δεδομένα διαμορφώνει στον Δήμο Αχαρνών και η στήριξη που παρέχουν στην Παράταξη “Αχαρνές, Αλλαγή Τώρα” οι δύο, προερχόμενοι από την Κεντροαριστερά, πρώην δήμαρχοι, Παναγιώτης Φωτιάδης και Σωτήρης Ντούρος.

Ο κ. Ντούρος έχει δηλώσει πως ο Θεόφιλος Αφουξενίδης πως ο Θεόφιλος Αφουξενίδης  είναι γνώστης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρέπει να στηρίξουμε στις πλάτες του την πρόκληση για Αλλαγή στον Δήμο: “Στις κρίσιμες αναμετρήσεις οι ικανοί έχουν τον πρώτο λόγο και ο Θεόφιλος Αφουξενίδης είναι από τους ικανούς. Μπορεί να προσφέρει στον Δήμο πάρα πολύ. Έχουμε ανάγκη από τέτοια άτομα. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια”.

Έμπρακτη στήριξη παρέχει και ο πρώην δήμαρχος και βουλευτής Παναγιώτης Φωτιάδης, καθώς ο γιος του Γεώργιος Αλέξανδρος Φωτιάδης, αρχιτέκτων μηχανικός και ο ίδιος, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Αχαρνές, Αλλαγή Τώρα”.

Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι δηλώσεις του Σπύρου Βρεττού, γιου του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Ντίνου Βρεττού: “Γνωρίζω την εργατικότητα και την τιμιότητα του Θεόφιλου Αφουξενίδη και είμαι βέβαιος πως μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός δήμαρχος για τις Αχαρνές”.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X