Media

Πάνος Καμμένος: τί τηλεθέαση έκανε η συνεντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου

Πάνος Καμμένος: τί τηλεθέαση έκανε η συνεντευξη του στο Νίκο Χατζηνικολάου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» (ΑΝΤ1) του Νίκου Χατζηνικολάου, δεν πήγε και άσχημα το βράδυ της Δευτέρας από τηλεθέαση. Στο πλατό ο δημοσιογράφος φιλοξένησε τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Πάνο Καμμένο.

Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του πολιτικού με το έντονο ταπεραμέντο. Ο πρωην κυβερνητικός ετέρος του Αλέξη Τσίπρα μίλησε για όλους και γι όλα. Για το πρόβλημα υγείας και την επέμβαση που έκανε, για την οικογένεια του, τα παιδιά του, τα παιδικά, μαθητικά χρόνια, την περίοδο που ήταν φοιτητής, την εποχή που ήταν στη Νέα Δημοκρατία.

Μίλησε για πρόσωπα και πράγματα της πολιτικής. Για εκείνους που τον στήριξαν, αλλά και για συντρόφους του από τους ΑΝΕΛ που τον πρόδωσαν. Δεν πρόκειται να επιστρέψει στη ΝΔ, όπως υποστήριξε, ωστόσο εξακολουθεί να δηλώνει Καραμανλικός και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πολιτική. Για την ώρα πάντως βρίσκεται σε φάση… αγρανάπαυσης.

Μεταξύ άλλων ο προεδρος των ΑΝΕΛ στη διαρκεια της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» υποστήριξε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε συμφωνήσει με τον Βόλφγκανγκ Σοιμπλε να πάρει η Ελλάδα 80 δισ. ευρώ και να βγούμε απο την Ε.Ε. λεγοντας ότι «στις ταινίες μόνον ήθελε ο Βαουφάκης να παραμείνουμε στην Ευροζώνη».

Ο Πάνος Καμμένος, υποστήριξε ακόμη ότι ως υπουργός έψαξε τί είχε συμβεί στα Ιμια αλλά, όπως ισχυριστηκε, κάποιοι εξαφάνισαν τα στοιχεία. Εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο ελληνικό ελικόπτερο δέχθηκε πυρά και υποστήριξε ότι από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες οι Τούρκοι συνέστησαν στο πλήρωμα του ελικοπτέρου, όταν δήλωσε ότι έχει πρόβλυμα, να προσνηωθεί σε τουρκική φρεγάτα, κάτι το οποίο αρνήθηκαν οι πιλότοι.

Είχε έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρον η συνέντευξη πλην όμως είχε έντονα στοιχεία αγιογραφίας του πολιτικού.

Πάντως τη συνέντευξη Καμμένου στο Χατζηνικολάου παρακολούθησαν για την ακρίβεια 739.000 τηλεθεατές. Με ποσοστό τηλεθέσης 7.1% το «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το έκτο καλύτερο σε απόδοση πρόγραμμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X