Χωρίς Κατηγορία

Στην Θεσσαλονίκη ξεπουπουλιάστηκαν οι γαλοπούλες του Μαξίμου

Στην Θεσσαλονίκη ξεπουπουλιάστηκαν οι γαλοπούλες του Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου 

Στην συνέντευξη Μητσοτάκη είχαμε ένα προκάτ “παίγνιο” με στημένες ερωτήσεις αποκλειστικά από φιλικά μέσα , με  αποκλεισμούς ενοχλητικών ΜΜΕ και απαντήσεις από οτοκιού από έναν εμφανώς φοβικό και εγκλωβισμένο στις δομικές αδυναμίες του πρωθυπουργό.

Στην συνέντευξη Τσίπρα είχαμε το ακριβώς αντίθετο. Ερωτήσεις ελεύθερες, κριτικές , χωρίς αποκλεισμούς και με απαντήσεις που εκτός από εμπεριστατωμένες και χωρίς υπεκφυγές, είδαμε να διέπονται από ευγένεια και σεβασμό.
Οι κακές προθέσεις ορισμένων, προσέκρουσαν στην αρτιότητα της προγραμματικής πρότασης Τσίπρα την προηγούμενη,με αποτέλεσμα να μην υπάρξει “τρύπα” για να περάσουν οι ποντικοί.

Ανατέμνοντας τις δύο συνεντεύξεις, η διαφορά ανάμεσα στην παρωδία Μητσοτάκη και την κανονική συνέντευξη Τσίπρα, είναι διακριτή, δηλωτική του χάους ανάμεσα στους δύο άνδρες αλλά και τους δύο κόσμους και καταλυτική για τις από εδώ και πέρα εξελίξεις, με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα.

Ο κύβος ερρίφθη στην Θεσσαλονίκη, όπου εκτός των άλλων, ξεπουπουλιάστηκαν και οι γαλοπούλες του Μαξίμου…

Σημαντική σημείωση: Αν θέλετε να ενημερώνεστε πολύ γρήγορα  για τα άρθρα της Κατερίνας Ακριβοπούλου και να μπαίνετε στον eretikos.gr με ένα απλό κλικ κάντε…κλικ εδώ και κατεβάστε την κατάλληλη εφαρμογή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X