Χωρίς Κατηγορία

Στον Δημήτρη Δανίκα για το μένος κατά των ανεμβολίαστων

Στον Δημήτρη Δανίκα  για το μένος κατά των ανεμβολίαστων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι ορισμένοι δημοσιογράφοι, φρούτο που τελευταία ευδοκιμεί πάρα πολύ, ξεχνούν το ρόλο τους και γίνονται τιμητές ή κατήγοροι. Να για παράδειγμα ο Δημήτρης Δανίκας, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή τι ξεφούρνισε χωρίς κανένα νεδοιασμό. «Δεν μπορείς να μιλήσεις με αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ. τους ανεμβολίαστους). Το εμβόλιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό για όλους.

Από την στιγμή που ύψιστη αξία είναι η ζωή και η δημόσια υγεία, τελείωσε. Υποχρεωτικό σε όλους», είπε. Και πρόσθεσε «δεν έχεις ατομικά δικαιώματα όταν πεθάνεις». Γιατί Δημήτρη Δανίκα έχεις αν ακολουθηθεί ο δικός σου αυταρχισμός και διχασμός της κοινωνίας; Μπορεί να είχες διαφορετική άποψη αν διάβαζες την έρευνα της MRB, σύμφωνα με την οποία το 78% των ανεμβολίαστων (είναι περίπου το 30% των Ελλήνων) δεν πρόκειται να εμβολιαστούν ακόμα και αν το εμβόλιο γίνει υποχρεωτικό.

Κατά τα λοιπά ο Δημήτρης Δανίκας μπορεί να μας πει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι δημοκρατικό μέτρο και να ανακράξει ζήτω η δημοκρατία. Και για να μην χανόμαστε θα του έλεγα να ξαναδιαβάσει ένα ποίημα του Κώστα Βάρναλη που ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X