Ο Προβοκάτορας

Τεράστιο σοκ. Ο Δημήτρης Δανίκας έσπασε την αλυσίδα…

Τεράστιο σοκ. Ο Δημήτρης Δανίκας έσπασε την αλυσίδα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Δημήτρης Δανίκας δεν παύει να μας εκπλήσσει. Και δυστυχώς δυσάρεστα. Αλλά το τελευταίο του κατόρθωμα μου φέρνει τρόμο. Οι θέσεις  του υποχρέωσαν μέχρι και τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να αποστασιοποιηθεί, όταν μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε «να σκοτώνουν» τους διακινητές μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Δανίκας αναφερόμενος στον πόλεμο στη Γάζα είπε:

«Εάν γενικευτεί ο πόλεμος, “ανάφλεξη” σ’ αυτή την περιοχή, μετά υπάρχει απόλυτη ασυμμετρία. Να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί σ’ αυτά. Και πώς θα ξεχωρίζουμε τον οικονομικό μετανάστη από τον άλλο μετανάστη. Αρχίζει ένα πρόβλημα τεράστιο. Υπάρχει βέβαια ένα ζήτημα με τους διακινητές κ. Κυρανάκη, δεν ξέρω τι κάνει η ΕΥΠ εκεί, οι μυστικές υπηρεσίες.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας Κωνσταντίνος Κυρανάκης που ήταν στο πάνελ είπε: «Να τους συλλαμβάνουν πρέπει, υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία σεβόμαστε. Διαχωρίζω την θέση μου, να είμαστε καθαροί».

Τέτοια κατάντια από ένα πρώην (φαντάζομαι) κομμουνιστή δεν μπορούσε κανείς να τη φανταστεί. Να τον εκθέτει για τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα και ο Κυρανάκης. Η περίπτωση Δανίκα επιβεβαιώνει θα έλεγα τον γενιτσαρισμό  πρώην αριστερών και κομμουνιστών.

Να του θυμίσουμε τον Κώστα Βάρναλη και ειδικά το στίχο «Αχ΄πού ‘σαι νιότη πού ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος!» μάλλον χαμένος κόπος. Ο Δημήτρης Δανίκας  ξέφυγε εντελώς και δεν καθόλου απίθανο όχι να αποκηρύξει, αλλά να βρίσει κιόλας τον κομμουνιστή Κώστα Βάρναλη…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X