Χωρίς Κατηγορία

Τα αποκρουστικά φάλτσα της οπισθοδρομικής Μητσοτακικής κομπανίας

Τα αποκρουστικά φάλτσα της οπισθοδρομικής Μητσοτακικής κομπανίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Το φάλτσο ρεπερτόριο της οπισθοδρομικής κομπανίας που μας κατσικώθηκε με χορηγό επικοινωνίας το πολυτασικό και πολυμορφικό αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, έχει και ειρμό και συνέπεια ως προς τον στόχο του.

-Ο σερίφης Χρυσοχοΐδης φορτσάρισε με το καλημέρα την μηχανή του δόγματος “νόμος και τάξη”, με προτίμηση τα ατίθασα νιάτα.
-Στο όνομα της πανδημίας οι υποταγμένοι “λοιμωξιολόγοι” ανέλαβαν, δίκην βοηθού σερίφη, να “επιστημονικοποιήσουν” την γενικευμένη διαπαιδαγώγηση της κοινωνίας με την κουλτούρα των απαγορεύσεων.
– Η Ελένη Λουκά της πολιτικής Νίκη Κεραμέως δίνει τα ρέστα της για την ακραία συντηρητικοποίηση της Παιδείας.
– Η ΥΠΠΟδεέστερη Λίνα Μενδώνη απαξιώνοντας την Τέχνη και τον Πολιτισμό, κήρυξε τον πόλεμο στην σκέψη, την δημιουργία και την απελευθερωτική δύναμη πυρός της καλλιτεχνικής έκφρασης.
– Ο αδίστακτος Κωστής Χατζηδάκης προωθεί το νεοφεουδαρχικό σύστημα στην εργασία, ως ευδόκιμος υπηρέτης συμφερόντων.
– Τα εξαγορασμένα κανάλια κάνουν σαπόρτ στην πιο διεφθαρμένη κομπανία σερβίροντας σκουπίδια σε ιλουστρασιόν περιτύλιγμα.

Το καλοστημένο από χρόνια σενάριο Βορίδη για ακροδεξιά μεταστροφή της κοινωνίας με πανούργες υποδόριες παρεμβάσεις σε ΄όλους τους κρίσιμους πυλώνες, έχει μέχρι στιγμής αρχή και μέση. Το ποιος θα γράψει το ΤΕΛΟΣ και πώς, επαφίεται στο δημοκρατικό φρόνημα και στην αφυπνισμένη συνείδηση των πολιτών.

Η διαδικτυακή κοινωνία των Πολιτών πάντως τα κατάφερε για άλλη μια φορά. Η γενικευμένη κατακραυγή από τα social media ματαίωσε κακήν κακώς για τους εμπνευστές της , λίαν καλώς για την δημοκρατία και την πρόοδο, το αποκρουστικό ακροδεξιό εγχείρημα με το συνέδριο γονιμότητας. Ένα εγχείρημα που συνδύαζε το τερπνόν για την ακροδεξιά αντίληψη τρίπτυχο Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια, μετά του ωφελίμου για συγκεκριμένες εταιρίες κατάψυξης ωαρίων…

Ο σκοταδιστικός και χτισμένος με νεοφασιστικά δομικά υλικά προθάλαμος για την απαγόρευση των αμβλώσεων, φράκαρε ευτυχώς από την γονιμότητα των αντιδράσεων της διαδικτυακής κοινότητας. Για άλλη μια φορά τα κοινωνικά δίκτυα με την αναπαραγωγική τους αυτονομία δικαιώνουν τον χαρακτηρισμό τους και την φύση τους.

Σημαντική σημείωση: Επειδή το Φεισμπουκ δεν μοιράζει σε όλους τα άρθρα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, αν θέλετε να διαβάζετε τα άρθρα της, κάντε κλικ εδώ και εγγραφείτε στο Newsletter του eretikos.gr.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X