Χωρίς Κατηγορία

Τα περιττώματα της γάτας, ο Στάσσης και οι περίεργοι ψύλλοι…

Τα περιττώματα της γάτας, ο Στάσσης και οι περίεργοι ψύλλοι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη μέθοδο της γάτας με τα περιττώματά της ακολουθεί η ΔΕΗ και ο Στάσσης με το τεράστιο μπόνους των 16 εκατ. ευρώ με δωρεάν μετοχές από τη ΔΕΗ. Τι μας λένε οι αθεόφοβοι; Ναι πήραμε απόφαση να μοιραστούμε ένα τεράστιο μπόνους, αλλά ως τώρα δεν τα καταφέραμε γιατί ενέσκηψε η κρίση στην ενέργεια. Ομολογούν δηλαδή ότι σχεδίαζαν το έγκλημα, αλλά τελικά δεν το εκτέλεσαν γιατί…φυσούσαν ισχυροί άνεμοι. Αν, οι άνεμοι σταματήσουν ως τον Ιούνιο το 2023 τότε θα συνεχίσουν τις προσπάθειες να εισπράξουν το μπόνους λένε οι ίδιοι. Και δεν ντρέπονται ασφαλώς.

Αλλά και αυτό είναι ψέμα, δηλαδή ρίχνουν διπλό χώμα στα περιττώματα, ευτυχώς όμως χωρίς να καταφέρουν να τα καλύψουν, γιατί αποκαλύφθηκε μία  καταχωνιασμένη ανακοίνωση  ανακοίνωση στο site  της ΔΕΗ, από τη οποία προκύπτει ότι από τον Δεκέμβριο 2021 είχε δοθεί εντολή να ξεκινήσουν αγορές μετοχών στις 2 Ιανουαρίου 2022, ώστε να πάρουν τσάμπα μετοχές τα μεγαλοστελέχη της ΔΕΗ (κι΄ ας λέει ο Οικονόμου ότι ο τσάμπας πέθανε). Μάλιστα μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου είχαν αγοραστεί πάνω από 450.000 μετοχές δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου, που προβλεπόταν από την απόφαση.

Κι ενώ τα golden boys φτιάχνουν περιουσίες στις πλάτες των Ελλήνων, που παθαίνουν εγκεφαλικά με τους λογαριασμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρμόδιος υπουργός σφυρίζουν αδιάφορα, παρότι προκαλείται τεράστια ζημιά στην κυβέρνηση. Είναι τόση μεγάλη η ζημιά και τέτοια η απάθεια πρωθυπουργού και υπουργού, που στα αυτιά των πολιτών αρχίζουν να μπαίνουν διάφοροι περίεργοι ψύλλοι…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X