Χωρίς Κατηγορία

Τι λένε τα ζώδια της εβδομάδας και πως θα κινηθείτε

Τι λένε τα ζώδια της εβδομάδας και πως θα κινηθείτε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα ζώδια της εβδομάδας μας λένε πως να κινηθούμε και τι μας περιμένει …..

Κριός 

Καιρός είναι να ασχοληθείτε σοβαρά με την προσωπική σας ζωή και να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Αφήστε λοιπόν την ανασφάλεια και τους φόβους που έχετε για να βελτιωθούν  τα αισθηματικά σας. Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι σταθερά και δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα. Καλλιεργήστε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σας.
Ταύρος 
Έχετε απογοητευθεί γιατί αυτό το καιρό δεν υπάρχει μεγάλη διευκόλυνση σε νέες συνεργασίες  συμβόλαια και συμβάσεις. Αφήστε λοιπόν αυτό για αργότερα που θα έχετε νέες επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες. Τότε θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα.  Μικρά οικογενειακά προβλήματα σας αναστατώνουν αλλά με υπομονή και διπλωματία θα επανέλθει η ηρεμία στο σπίτι σας.
Δίδυμοι 
Στον εργασιακό σας χώρο αντιμετωπίζετε αντιζηλίες αλλά εσείς δεν πρέπει να επηρεάζεστε. Προχωρήστε τα σχέδια σας. Τα έσοδα σας αυτόν τον καιρό δεν είναι αρκετά  οπότε πρέπει να κάνετε οικονομία  και γενικά να είστε φειδωλοί καθώς την ευθύνη της διαχείρισης την έχετε αποκλειστικά εσείς. Μην παρασύρεστε λοιπόν και μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.
Καρκίνος
Η κοινωνικότητα σας είναι αυξημένη και έχετε πολλές νέες προτάσεις στον εργασιακό τομέα. Πολλά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και μερικοί θα πέσετε ψυχολογικά από την συμπεριφορά κοντινού αγαπημένου σας προσώπου. Είναι μία περίοδος που θέλετε να  χαλαρώσετε και να περάσετε  κάποιες ώρες με αγαπημένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.
Λέων
Τα οικονομικά σας είναι σε μία καλύτερη κατάσταση απο ότι στο παρελθόν και προσεχώς θα είναι ακόμα καλύτερα. Είναι καιρός να πάρετε απόφαση να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά την σχέση με το ταίρι σας.
Προσέξτε όσοι έχετε δικαστικές διαμάχες και συμβόλαια. Αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται  για αγορές, πωλήσεις και μετακομίσεις. Αφήστε τα για αργότερα.
Παρθένος
Η οικογενειακή σας ζωή βελτιώνεται και δίνετε έμφαση σε λύσεις οικογενειακών θεμάτων  με συζήτηση και πολλές φορές με παρουσία αγαπημένων προσώπων. Στα επαγγελματικά σας όμως υπάρχει μία δυσάρεστη στασιμότητα που σας φέρνει προβλήματα στα σχέδια σας και καθυστερεί τα έσοδα που υπολογίζατε. Μην απογοητεύεστε τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.
Ζυγός
Αυτό το διάστημα τα επαγγελματικά σας έχουν ανοδική πορεία. Αξιοποιείστε στο μέγιστο τις ικανότητες σας και τα σχέδια σας. Αυτό θα σας φέρει οικονομικό όφελος. Όμως μην  παρασύρεστε και να προχωράτε σιγά και σταθερά.  Οι εργασιακές υποχρεώσεις, σας κρατούν μακριά από την οικογένεια σας. Αφιερώστε λοιπόν περισσότερο χρόνο.
Σκορπιός
Εσείς που έχετε καλές δημόσιες σχέσεις αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Προχωρήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα έχετε βοήθεια από νέους συνεργάτες και από χορηγούς πού θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας. Ένα διήμερο ταξίδι με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Τοξότης
Αυτό το διάστημα δοκιμάζονται οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό και πολλά νεύρα. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσπαθήστε με την διπλωματία σας να επαναφέρετε την τάξη και την ηρεμία. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που έχετε καιρό να δείτε.
Αιγόκερως 
Τα οικονομικά σας δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση. Για αυτό θα πρέπει λίγο να  προσέχετε τα έξοδα σας και τις άσκοπες σπατάλες. Προσέξτε επίσης τις συναλλαγές σας και να είστε σε εγρήγορση για νέες οικονομικές συμφωνίες. Στα προσωπικά σας αφήστε τους εγωισμούς σας  και καθίστε να συζητήσετε  με ηρεμία τα προβλήματα σας και να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω.
Υδροχόος 
Τα επαγγελματικά σας σχέδια αποκτούν σάρκα και οστά,  γίνονται πραγματικότητα  έχοντας ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία τους στόχους σας. Αυτό σας φέρνει οικονομικά οφέλη και έσοδα . Στα προσωπικά σας είστε σε καλή διάθεση και σχεδιάζετε ένα διήμερο ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σκεφτείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της ζωής σας.
Ιχθύες
Συνεργάτες νέοι έρχονται και σας προτείνουν νέες συμβάσεις. Αυτό είναι πολύ θετικό βήμα  αλλά μην παρασύρεστε και να είστε πολύ προσεκτικοί στις υπογραφές σας. Δεν είναι τα πράγματα πάντα ιδανικά πρέπει να μαζευτείτε καθώς και τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα. Προσέχετε την υγεία σας και την διατροφή σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις.
Μαρία-Ισαβέλα

Αστρολογία: Ο Πλούτωνας και η σχέση του με τα ζώδια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X