Βιβλίο

~Το νέο βιβλίο της Σμαραγδής Μητροπούλου «Barsaat o χορός της βροχής»~

~Το νέο βιβλίο της Σμαραγδής Μητροπούλου  «Barsaat o χορός της βροχής»~
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Εκδόσεις 24γράμματα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ «Barsaat o χορός της βροχής», το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, που θα γίνει στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ-ΒΙΒΛΙΟΚΑΦΕ, Σόλωνος 101, Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Μαρία Γαβριελάτου, συγγραφέας

Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος, συγγραφέας, ποιητής & ραδιοφωνικός παραγωγός

Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Γιαννούλης Ματζώρος, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας
Θα υπάρξει τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη από το Bookia

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ
A.M.S.M. (A. MARKOPOULOS SOCIAL MEDIA)

 

Η Σμαραγδή Μητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κι έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχαία Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στη Mεγάλη Βρετανία. Υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Είναι, επίσης, διπλωματούχος Δημιουργικής Γραφής (Diploma in Creative Writing) του Κολεγίου Writers’ Bureau (Manchester, UK), ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεατρικής γραφής στο Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου και σκηνοθεσίας στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.
Eίναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ), της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας και της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών Συγγραφέων Πέντε Ηπείρων (ΕΕΛΣΠΗ).
Έχει τιμηθεί δύο φορές με το βραβείο Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven (Α΄και Β΄ βραβείο στην κατηγορία «Φαντασία»).
Από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ κυκλοφορούν τα βιβλία της: «Πριν ο ήλιος δύσει» (θεατρικό), «Μια στιγμή, μια αιωνιότητα μονάχα» και «Ήχοι στη σιωπή» κι από τις εκδόσεις 24γράμματα το βιβλίο της «Barsaat ο χορός της βροχής».
Επίσης, το βιβλίο της «Μια στιγμή, μια αιωνιότητα μονάχα» έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά και κυκλοφορεί μέσω της παγκόσμιας διανομής του Amazon.
Εκτός από τις συγγραφικές της δραστηριότητες, έχει συμμετάσχει κι ως ομιλήτρια σε εκπαιδευτικά συνέδρια.
Μοιράζει την αγάπη της εξίσου στη διδασκαλία και στη συγγραφή ιστοριών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X