Πολιτική

Τσίπρας- Φώφη: Μάχη μέχρις εσχάτων για την Κεντροαριστερά

Τσίπρας- Φώφη: Μάχη μέχρις εσχάτων για την Κεντροαριστερά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Φώφη Γεννηματά στη συγκέντρωση που μίλησε, χθες, και αφορούσε τις προτάσεις που κατέθεσε το ΚΙΝΑΛ για τους εργαζόμενους. Αφιέρωσε τον χρόνο της στην κόντρα της με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Κατηγορώντας τον ότι «με μεθόδους Μαδούρο, προσπαθεί να διασωθεί λεηλατώντας τον χώρο μας, αλλά η προσπάθειά του αυτή πέφτει στο κενό»  και συνέχισε «γιατί κ. Τσίπρα για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής[…]».

Αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του, στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο που το βασικό θέμα ήταν η παρουσίαση της ατζέντας – επιδότηση ενοικίου, επιδότηση δανείων,  βελτίωση της οικονομίας– , δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί εν εκτάσει στην διεύρυνση .

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι:

«Η ένωση δυνάμεων δίνει τη μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση να ενώνει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γύρω από τον μεγάλο εθνικό στόχο» και να αφήσουμε πίσω μας «το παρελθόν της χρεοκοπίας και να προχωρήσουμε μπροστά στην ανάκαμψη της οικονομίας, την παραγωγική ανασυγκρότηση και την έξοδο από την κρίση».

Ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι τον «σκληρό πυρήνα» των ψηφοφόρων τον έχει εξασφαλισμένο.

Αλλά θέλει και αυτούς που απογοητεύτηκαν από την πολιτική του και αποστασιοποιούνται, και είναι παλιοί ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Κυρίτσης: Η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X