PET

Αίσχος! Δολοφόνησαν σκυλάκο πολτοποιώντας το κεφάλι του με τσιμεντόλιθο! “Βασάνιζαν τη Λώρα για ώρες”

Αίσχος! Δολοφόνησαν σκυλάκο πολτοποιώντας το κεφάλι του με τσιμεντόλιθο! “Βασάνιζαν τη Λώρα για ώρες”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με απάνθρωπο τρόπο άγνωστοι βασάνισαν έναν σκυλάκο στη Θεσσαλονίκη, χτυπώντας τη αρχικά με ξύλο και στη συνέχεια, ενώ το ζώο ήταν ακόμη ζαλισμένο, την αποτελείωσαν με τρόπο που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.

“Για εμάς αυτό είναι πόνος ψυχής. Συνέθλιψαν το κεφάλι της Λώρα με τσιμεντόλιθο. Η αστυνομία μετά από έρευνα έχει συλλέξει στοιχεία και αναζητεί τους δράστες. Πλέον η κακοποίηση των ζώων είναι κακούργημα”, ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μουτζίνος, ο πρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης Κορδελιού – Ευόσμου Νέα Ζωή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Σε κατοίκους της περιοχής στρέφονται οι έρευνες

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι υπεύθυνοι της φιλοζωικής έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες, με τις έρευνες να στρέφονται σε κατοίκους της περιοχής.

Ο βασανισμός και η θανάτωση ζώου με τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από τον Νοέμβριο αποτελεί κακούργημα και διώκεται με ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.

Μαζί με την Λώρα ζούσε και ο Βίκτωρας που κατάφερε να γλιτώσει από θαύμα και πλέον βρίσκεται στη φροντίδα της φιλοζωικής οργάνωσης “Νέα Ζωή” που ψάχνει να του βρει ένα φιλόξενο σπίτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X