PET

Save a Greek Stray ένα νέο πρότυπο καταφύγιο ζώων

Save a Greek Stray ένα νέο πρότυπο καταφύγιο ζώων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον Ωρωπό, σε μια υπέροχη τοποθεσία, δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και φροντίδα, ένα νέο πρότυπο καταφύγιο ζώων που πλέον στεγάζει τους αδέσποτους φίλους μας.

Το καταφύγιο διαθέτει ατομικούς χώρους στέγασης των ζώων. Έχει πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο, όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες και πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες στειρώσεις και εμβολιασμοί. Τα αδέσποτα ζωάκια θα παραμένουν στο καταφύγιο προσωρινά μέχρι να βρεθεί η οικογένεια που θα τα υιοθετήσει. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επανεντάσσονται στο φυσικό περιβάλλον από το οποίο περισυνελέγησαν υγιή και στειρωμένα.

”Στόχος μας είναι το καταφύγιό μας να εξελιχθεί σ’ ένα εκπαιδευτικό κέντρο εκμάθησης του σεβασμού που οφείλουμε στα ζώα, αλλά και σημείο επικοινωνίας του φιλοζωικού κόσμου.”

“Όνειρο και στόχο μας αποτελεί να ζήσουμε σε μια κοινωνία, στην οποία κανένα ζώο δεν θα υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους! Για κάθε οικογένεια θα υπάρχει ένα ζώο και για κάθε ζώο μια οικογένεια”

Save a Greek Stray, μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας.

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε υιοθετώντας ένα ζωάκι, ή να φιλοξενήσουμε σπίτι μας για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα ένα αδέσποτο. Να γίνουμε εθελοντές δηλώνοντας ακόμα και κάποιες μέρες και ώρες που μπορούμε να φροντίσουμε τα αδέσποτα ζώα στο καταφύγιο. Να στηρίξουμε τα bazaar που οργανώνει το Save a Greek Stray.

Επικοινωνήστε με το καταφύγιο για να το επισκεφτείτε. Τα πρώτα ματάκια που θα σας κοιτάξουν θα λένε: Βάλε με στην ζωή σου δεν θα το μετανιώσεις θα σου είμαι πιστός και ευγνώμων. Θα μου χαρίσεις ζωή θα σου δώσω συναισθήματα που δεν είχες νιώσει. Είναι ψυχοθεραπεία πιστέψτε με.

Δείτε περισσότερα στο https://saveagreekstray.org

Λαμπραντόρ Ριτρίβερ το σκυλί που αγαπά τα παιδιά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X