Media

Πέτσας… αδειάζει Άδωνι! «Κανένας πανηγυρισμός για τους νεκρούς»! video

Πέτσας… αδειάζει Άδωνι! «Κανένας πανηγυρισμός για τους νεκρούς»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, άδειασε… κανονικότατα τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χθες… σε παράκρουση είπε ότι η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τον μικρότερο αριθμό νεκρών που έχει από τον κορωνοϊό σε σχέση με το Βέλγιο.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 για το εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί πανηγυρισμού για τον αριθμό των νεκρών δήλωσε ότι δεν είναι θέμα πανηγυρισμού και η αίσθηση της απώλειας ακουμπάει όλο τον κόσμο.

Ασύλληπτος παραλογισμός Γεραπετρίτη: «Θα είχαμε περισσότερους νεκρούς με περισσότερες ΜΕΘ»! video

Σε ερώτηση για το εάν συμφωνεί με το ύφος του Άδωνι Γεωργιάδη κατά τις χθεσινές του δηλώσεις είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένας πανηγυρισμός είμαστε σε συνθήκες πολέμου, κάθε νεκρός μας συγκλονίζει όλους μας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πάντως ότι τα στοιχεία που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας ότι η χώρα μας βρίσκεται στην 10η θέση παγκοσμίως σε αριθμό νεκρών από κορωνοϊό, είναι ψευδή ότι είπε ότι τα διεθνή στοιχεία δείχνουν άλλη εικόνα.

Και συμπλήρωσε, αφήνοντας και πάλι αιχμή κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία αυτά δεν χρειάζεται να τα συσκοτίζουμε αλλά και ούτε να το αναφέρουμε.

Δείτε πώς ο Στέλιος Πέτσας… αδειάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη (σ.σ. μετά το 08:00)

https://www.youtube.com/watch?v=VkCvdiyh1uQ

Θυμηθείτε και την απίστευτη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X