Σχόλια

Πολάκης προς Κεραμέως: Είσαι ψεύτρα!

Πολάκης προς Κεραμέως: Είσαι ψεύτρα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Νίκη Κεραμέως είναι οξύτατη. Την κατηγορεί πως είναι ψεύτρα. Την κατηγορία τη στηρίζει στα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος που δείχνουν ότι μόλις το 4,7% των φοιτητών των περατώνουν τις σπουδές τους, ενώ η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή ανέβασε το ποσοστό αυτό σε πάνω από 40% για να αποδειχθεί άλλη μία φορά πως η κυβέρνηση έχει κάνει το ψέμα συστατικό αν όχι κεντρικό στοιχείο της άσκησης πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι το ποσοστό των φοιτητών που δεν ολοκληρώνουν τις σπουδές τους έχει μειωθεί μέσα σε μια δεκαετία από το 14,2% στο 4,7%, όπως αναφέρει και η Έκθεση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2019, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη Νίκη Κεραμέως.

Τονίζεται άλλη μία φορά ότι η υπουργός για να δικαιολογήσει το «κόψιμο» των υποψηφίων, διατείνεται πως ένα ποσοστό 40% δεν ολοκληρώνει τις σπουδές της.

Οπότε όπως γίνεται αντιληπτό πολύ δικαιολογημένα ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε να πέσει κάτω ένα τέτοιο στοιχείο και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην υπουργό Παιδείας.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ!!!
-Εκτός από αποτυχούσα στις πανελλαδικές εξετάσεις όταν έδωσες και χωρίς να υπάρχει τότε Ειδική Βάση Εισαγωγής…
-Εκτός από ψευτοαριστη που σπούδασες με τις οικογενειακές γνωριμίες και δυνατότητες στο εξωτερικό….
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ !!!!
Το μαύρισμα που θα φας στις επόμενες εκλογές ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X