Πολάκης: «Τσογλανοτρολάκια της «ομάδας Αλήθειας»

Ευθύνες αποδίδει όσον αφορά τους 16 νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Με ξέσπασμα σε ιστότοπο… ο Αναπλ. υπουργός υγείας γράφει, μεταξύ άλλων, «τσογλανοτρολάκια της «ομάδας Αλήθειας»:Τους νεκρούς απ’ την πλημμύρα τους έφεραν οι πατεράδες και παππούδες σας που μπάζωσαν απο το 1945 μεχρι το 2013 » σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Χωρίς να κάνει κουβέντα και για τις ευθύνες της Ρένας Δούρου και της περιφέρειας Αττικής.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Πολάκη:

Τσογλανοτρολακια της«ομάδας Αληθειας»:
Τους νεκρούς απ’ την πλημμύρα τους έφεραν οι πατεράδες και παππούδες σας που μπάζωσαν απο το 1945 μεχρι το 2013 ,το 66% των ρεμάτων της Αττικης ,δίνοντας άδειες οικοδομής σε κοίτες ποταμών για να παίρνουν τα ψηφαλακια ,να βγαίνουν κυβερνηςη ,να παίρνουν μίζες απ’τους «πελάτες» και απ’τους προμηθευτές του δημοσίου και να βγάζουν τα λεφτα στην Ελβετία για να σας προικίσουν .
ΕΜΕΙΣ σιγά σιγά με τη βοήθεια του λαού ,θα την ξαναφτιάξουμε τη χώρα που μπάζωσαν οι συγγενεις σας και σας χαλάσαμε το «κληρονομικό» δικαίωμα ιδιοκτησίας και συνέχισης του βιασμού της !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ