Πολιτική

Η Ελενα Ακρίτα για το παραλήρημα της Εύας Καϊλή για τους κομμουνιστές που σκότωσαν τον παππού της

Η Ελενα Ακρίτα για το παραλήρημα της Εύας Καϊλή για τους κομμουνιστές που σκότωσαν τον παππού της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την Ελενα Ακρίτα μπορεί να τη συμπαθείτε ή να την αντιπαθείτε. Αδιάφορη δεν σας είναι. Και ο eretikos.gr  άλλοτε συμφωνεί και άλλοτε διαφωνεί μαζί της, όμως, πάντα δημοσιεύει τα κείμενά της γιατί είναι μία διαφορετική φωνή με ιδιαίτερη, ενίοτε, προσέγγιση στα γεγονότα, μία φωνή που όποιος είναι υπέρ του πλουραλισμού των απόψεων και των ιδεών οφείλει να παραθέσει.

Διαβάστε λοιπόν τι έγραψε για τον… εγκληματία κομμουνιστή που σκότωσε τον παππού της Εύας Καϊλή.

«Η υπόθεση Καϊλή, από γραφική, γίνεται πλέον σοβαρή. Ο παππούς που σκοτώθηκε από κομμουνιστή ήταν τελικά ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς που σκοτώθηκε από ερωτικό αντίζηλο (Πηγές Νίκος Μπογιόπουλος – Ημεροδρόμος και Documento). Το θύμα ήταν ο Γιάννης Μπακαλίδης και το 1943 τον έσφαξε στον ύπνο του ο Σταύρος Κωνσταντινίδης, από ερωτική αντιζηλία.

Ο φονιάς, γνωστός μαχαιροβγάλτης της περιοχής, δολοφόνησε και τον φίλο του Μπακαλίδη που ήταν αυτόπτης μάρτυς του εγκλήματος. Η δημοσιογραφική έρευνα έγινε στα χωριά Κωνσταντία Πέλλας και Αλεξάνδρεια Ημαθίας σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ‘Documento’. Ανεξάρτητα ποια εφημερίδα μας αρέσει η έρευνα είναι έρευνα, τα στοιχεία είναι στοιχεία και η εσκεμμένη ιστορική διαστρέβλωση αντικειμενικό γεγονός. Την έρευνα όταν ερωτήθηκε πολιτικός δεν την διέψευσε. Γιατί άραγε;»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X