Πολιτική

Στην «γκλίτσα του τσοπάνη» ξύθηκε ο Γαβρόγλου…

Στην «γκλίτσα του τσοπάνη» ξύθηκε ο Γαβρόγλου…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Όλοι έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, γιατί όλοι έχουν υποχρέωση να την υπηρετούν. Στρατό πάνε όλα τα παιδιά, όχι μόνο οι άριστοι» έλεγες πριν λίγες μέρες, αναφερόμενος στους σημαιοφόρους με κλήρωση στο δημοτικό. Τι το ‘θελες κυρ υπουργέ μου τούτο να το ειπείς;

Ένταση επικράτησε στο πολιτικό σκηνικό μετά από δημοσίευμα, ότι δεν υπηρέτησες τη σημαία, σύμφωνα με το οποίο δεν έχεις πάει στον στρατό κάνοντας χρήση ευεργετικού διατάγματος, υπουργέ μου! Δεν ξέρω αν «πίστευες» όπως και ο Φοίβος Δεληβοριάς «ανήκω κι εγώ στη σωρεία των ανθρώπων –  Που βλέπουν το στρατό σαν κάτι άχρηστο εντελώς – Μα ωστόσο διδάχτηκα και επηρεάστηκα» 

Το δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει  «ότι φαίνεται ο ίδιος ο κ. Γαβρόγλου φρόντισε να μην υπηρετήσει τη σημαία! Ο Υπουργός Παιδείας, με νόμο της Χούντας, το 1971 γλίτωσε τη στρατιωτική θητεία για 3.200 δραχμές! Ο υπουργός είχε κάνει χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας για να μην στρατευθεί ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ευρισκόμενος στο εξωτερικό για σπουδές».

*Οι γυναίκες και τα ΑΜΕΑ. που δεν πάνε στρατό δεν υπηρετούν την σημαία, κυρ υπουργέ μου;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X