Σχόλια

Όλγα Γεροβασίλη σε Οικονόμου για το 22χρονο Παλαιστίνιο: «Θα μας τρελάνετε;»

Όλγα Γεροβασίλη σε Οικονόμου για το 22χρονο Παλαιστίνιο: «Θα μας τρελάνετε;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ένα πολύ καυστικό σχόλιο απάντησε η Όλγα Γεροβασίλη στον Γιάννη Οικονόμου σχετικά με την προσαγωγή του 22χρονου που ανέβασε την ελληνική και την παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα.

«Για να καταλάβω, συνελήφθη και διώκεται γιατί τοποθέτησε την παλαιστινιακή ή την ελληνική σημαία; Ή και τις δύο μαζί; Ή μήπως για την σειρά με την οποία τις τοποθέτησε; Θα μας τρελάνετε;» ανέφερε η Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στη σχετική ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι νεαρός συμμετείχε την Κυριακή (5/11) στη μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας για τη σφαγή στη Γάζα, διαδήλωσε που έγινε με επίκεντρο την πλατεία Συντάγματος.

Ο 22χρονος, ανέβηκε σε κολώνα φωτισμού και ύψωσε την ελληνική και την παλαιστινιακή σημαία. Μόνο τα ακροδεξιά τρολ «είδαν» ότι ο νεαρός Παλαιστίνιος κατέβασε την ελληνική σημαία και ανέβασε την παλαιστινιακή.

Και όπως φαίνεται η ΕΛΑΣ πήρε γραμμή από τα ακροδεξιά τρολ καθώς όπως ανακοίνωσε «τις πρωινές ώρες σήμερα (7/11)  ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X