Πολιτική

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει το “ναι” – Το τηλεφώνημα Τσίπρα σε Παυλόπουλο

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει το “ναι” – Το τηλεφώνημα Τσίπρα σε Παυλόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει το “ναι” στην επιλογή του Μητσοτάκη για ΠτΔ.

Από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει “ναι”.

Ο Αλέξης Τσίπρας, πριν ανακοινώσει την απόφασή του με δήλωση στις 14:00 το μεσημέρι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον ρωτήσει αν επιθυμεί να είναι υποψήφιος.

Στη δήλωσή του, ο Αλέξης Τσίπρας θα δίνει το πολιτικό περίγραμμα της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα αναφέρεται στην ανακολουθία της κυβέρνησης για το χρόνο της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς μέχρι σήμερα η κυβέρνηση είχε δώσει άλλο χρονοδιάγραμμα για την ψήφιση του εκλογικού νόμου και την εκλογή του ΠτΔ.

Στην συνεδρίαση του Προεδρείου της ΚΟ οι περισσότεροι τάχθηκαν υπέρ του ναί στην Σακελλαροπούλου και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν πεί κάτι διαφορετικό στην δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Η μέχρι χθες πρόεδρος του ΣτΕ είχε βρεθεί άλλωστε σε εκείνη τη θέση μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για μία γυναίκα που προέρχεται από τον χώρο της κεντροαριστεράς και που διατηρούσε και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X