Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα χέρια τον υποδέχτηκαν οι αγρότες

Αλέξης Τσίπρας: Με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα χέρια τον υποδέχτηκαν οι αγρότες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περιοδεία στο νομό Αργολίδας έκανε σήμερα (11.02.2022) ο Αλέξης Τσίπρας και η θερμή από τους πολίτες ήταν κάτι περισσότερο από θερμή.

Δεν ήταν μόνο ότι του φώναξαν «είμαστε μαζί σου» αλλά και ότι αγρότες στο Κουτσοπίδι Αργολίδας πήγαν να συναντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα κρατώντας στα χέρια τους τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ που καλούνται να πληρώσουν από το υστέρημά τους και ενώ η ακρίβεια καλπάζει.

Οι αγρότες και οι παραγωγοί έδειξαν στον Αλέξη Τσίπρα τους λογαριασμούς τους, θέλοντας να του δείξουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος.

Κατά την επίσκεψη του ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την καταστροφή που προκάλεσε ο παγετός στις δενδροκαλλιέργειες μετά το επιτελικό «μπάχαλο», ενώ από τους αγρότες έγινε ειδική αναφορά για τις αυξήσεις σε ρεύμα και πετρέλαιο που όπως τόνισαν, έρχονται να τους αφανίσουν.

«Απελπισία και απόγνωση»: Δύο λέξεις μόνο έφταναν για να περιγράψουν οι παραγωγοί το δράμα που βιώνουν, ενώ κατά την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στην περιοχή τους, έσπευσαν να τον ακούσουν και να συζητήσουν μαζί του τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Είσαι η ελπίδα μας»

Άλλο ένα γεγονός που δείχνει πόσο οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο είναι και η αυθόρμητη συγκέντρωση που έκαναν για να ακούσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Βάσει προγράμματος, ο Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να μιλήσει με εκπροσώπους των αγροτών σε κλειστή συγκέντρωση. Αλλά ο κόσμος μαζεύτηκε για τον ακούσει και η πλατεία δεν άργησε να γεμίσει!

Οι πολίτες μετά το τέλος της ομιλίας έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του πουν «είμαστε μαζί σου, το παλεύουμε, τα πράγματα είναι δύσκολα».

Το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο δικηγόρος και πολιτευτής Γιώργος Γαβρήλος καθώς και κομματικά στελέχη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X