Επιλογές

Αντώναρος: “Κυριάκο, τολμάς;” Η πρόσκληση μετά την «κωλοτούμπα» για το Μάτι!

Αντώναρος: “Κυριάκο, τολμάς;” Η πρόσκληση μετά την «κωλοτούμπα» για το Μάτι!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σάλο προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα, ότι το πύρινο θρίλερ στο Μάτι ήταν αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής, καθώς αποδείχθηκε μετά από έναν χρόνο και κάτι ότι η πύρινη τραγωδία αποτέλεσε αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από τη ΝΔ. Αντιδράσεις υπήρξαν και από τον χώρο της κεντροδεξιάς με χαρακτηριστικότερη αυτή που είχε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη «να εκφωνήσει ομιλία με την ίδια ακριβώς φρασεολογία και στο εσωτερικό της χώρας».

«Περιμένω τον πρωθυπουργό να εκφωνήσει ομιλία με την ίδια ακριβώς φρασεολογία και στο εσωτερικό της χώρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος, κοινοποιώντας παράλληλα τη φράση δημοσιογράφου που ανέφερε:

«Ρεσιτάλ υποκρισίας»! Σβίγκου… πυροβολεί Μητσοτάκη για το Μάτι

«Πολύ σωστά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε την φωτιά στο Μάτι σαν παράδειγμα των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην ομιλία του στον ΟΗΕ.Και είπε την αλήθεια .Αυτή που ποδοπάτησε για την καρέκλα του μεγάρου Μαξίμου κοροϊδεύοντας αφελείς ιθαγενείς. Κάνετε τον κόπο να διαβάσετε το παρακάτω μικρό απόσπασμα».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2476420399302644

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X