Πολιτική

Απίστευτη δήλωση Θεοχάρη για ΣΥΡΙΖΑ: Να πάτε στην Τουρκία να κάνετε πολιτική καριέρα

Απίστευτη δήλωση Θεοχάρη για ΣΥΡΙΖΑ: Να πάτε στην Τουρκία να κάνετε πολιτική καριέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά έχουμε ακούσει στη Βουλή (και τις τελευταίες ώρες κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ) αλλά την προτροπή του Χάρη Θεοχάρη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να… φύγει και να πάει στην Τουρκία!

Απαντώντας στην κριτική του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη από το βήμα της Βουλής, ο Χάρης Θεοχάρης είπε: «Ο ελληνικός λαός ετοιμάζεται να σας βάλει στην τρίτη θέση. Αν όμως δεν σας κάνει ο ελληνικός λαός, δεν του κάνετε δέκα. Και να είστε σίγουροι ότι θα το πει αυτό».

Και στη συνέχεια συνέδεσε το τώρα, με το 2015 και είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα δεδομένα δεν είναι δεδομένα του 2015. Κι αν εσείς δεν θέλετε να αλλάξετε τη ρητορική σας και να την κρατήσετε όπως το 2015, ίσως καλύτερα να πάτε στην Τουρκία που τα οικονομικά σύννεφα μαζεύονται και μπορεί να έχει και κάνα μνημόνιο και εκεί να κάνετε μία καλύτερη πολιτική καριέρα. Εδώ, όμως, θα έχετε απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού».

Οργή Ραγκούση

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ζήτησε και πήρε το λόγο, ζητώντας από τον βουλευτή της ΝΔ, να ανακαλέσει.

«Κύριε Θεοχάρη τώρα ειλικρινά τι να πει κανείς… Λέτε στην αξιωματική αντιπολίτευση εν έτει 2022 να πάει στην Τουρκία; Διορθώστε το, διαγράψτε το από τα πρακτικά.

Αυτό που η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν θέλει με τίποτα να καταλάβει -αλλά όσο περνάει ο καιρός θα το καταλάβει- είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ίδια μορφή για τις αξίες και τις αρχές της ελληνικής Πολιτείας. Είσαστε μομφή για την αξιοκρατία στη χώρα, είσαστε μομφή για τη διαφάνεια στη χώρα. Τελικά, είσαστε μομφή για την ίδια τη Δημοκρατία. Ο τρόπος που κυβερνάτε, ο τρόπος που πολιτεύεστε, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του ελληνικού λαού. Και καταλήγετε τελικά να είστε μομφή και για τον ίδιο τον ελληνικό λαό».

Σ’ αυτά, όμως, ο Χάρης Θεοχάρης δεν είχε τίποτα να πει. Και δεν ζήτησε το λόγο για να απαντήσει στον πολιτικό του αντίπαλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X