Πολιτική

«Αυτοψία» Τσίπρα στο νοσοκομείο της Δράμας (video)

«Αυτοψία» Τσίπρα στο νοσοκομείο της Δράμας (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από την διοικήτρια Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου και στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή διευθυντών κρίσιμων κλινικών που έχουν σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην αρχή της σύσκεψης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είπε πως ήρθε για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί, σημειώνοντας ότι γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι δίνουν έναν δύσκολο και άνισο αγώνα και ο στόχος του κόμματος είναι να βοηθήσει να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

«Μαύρα σύννεφα» στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις! Επιχείρηση… εξαγνισμού του Μητσοτάκη

Αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας θα συνομιλήσει με εργαζόμενους στον προαύλειο χώρο του νοσοκομείου

Αργότερα θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, του σωματείου της εστίασης και της ΓΣΕΒΕΕ.

Όλες οι ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι καλυμμένες – Εκτάκτως στο νοσοκομείο Δράμας κλιμάκιο γιατρών του ΕΟΔΥ

Για την κατάσταση στο νοσοκομείο Δράμας μίλησε νωρίτερα το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Δράμας Γιάννης Παπαδόπουλος.

Σημείωσε ότι στο νοσοκομείο Δράμας έχουν αναπτυχθεί τρεις κλινικές covid και νοσηλεύονται 136 ασθενείς, ενώ όλες οι ΜΕΘ είναι καλυμμένες, όπως και σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Όπως είπε, ένας στους τέσσερις είναι θετικός στον κορονοϊό, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο που δέχεται η Δράμα είναι ιδιαίτερα αυξημένο και παρόλο που έγιναν κάποιες προσλήψεις, οι ανάγκες, οι οποίες είναι διαχρονικές, δεν έχουν καλυφθεί.

Λόγω της κατάστασης στη Δράμα έχει αποσταλεί ομάδα ιατρών από τη Θεσσαλονίκη.

Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από Πολάκη για «σκοτεινές» αναθέσεις από το Μαξίμου!

Επικεφαλής της ομάδας που θα βρεθεί για να βοηθήσει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Δράμας είναι ο διευθυντής της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του «ΑΧΕΠΑ», Παναγιώτης Κολλάρας.

Εκεί τα κρούσματα είναι συνεχώς αυξανόμενα, ενώ την κατάσταση δυσκολεύουν τα αυξημένα κρούσματα στο προσωπικό, με τους εναπομείναντες γιατρούς να μην μπορούν να καλύψουν το σύνολο των ασθενών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X