Media

Δεν θα το πιστεύετε – Ο Άδωνις υπερασπίζεται Γεραπετρίτη (video)

Δεν θα το πιστεύετε – Ο Άδωνις υπερασπίζεται Γεραπετρίτη (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1, Καλημέρα Ελλάδα, για το άνοιγμα της αγοράς όταν “χαλαρώσει” το lockdown, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως… πλημμυρίζει από συγχαρητήρια ξένων επενδυτών, ωστόσο η κουβέντα έγινε γρήγορα… και πολιτική.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά τη σύγκριση που είχε κάνει ο ίδιος με τους θανάτους στο Βέλγιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε… αμετακίνητος, παρά το “εκκωφαντικό άδειασμα” του Στέλιου Πέτσα.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει έναν δείκτη, αυτό των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού. «Η Ελλάδα τα πηγαίνει καλύτερα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, σε σύγκριση με το πρώτο» σημείωσε, αν και το δεύτερο κύμα είναι σφοδρότερο και έχει περισσότερους νεκρούς.

Κύριε Γεραπετρίτη κλείστε τις ΜΕΘ για να μην έχουμε νεκρούς…

Πρόκειται για μία «παγκόσμια συμφορά» είπε και διερωτήθηκε τι θα γινόταν αν η Ελλάδα είχε 12 φορές περισσότερους θανάτους από το Βέλγιο (δηλ. 250.000 νεκρούς), εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του σε κάθε οικογένεια που θρηνεί για τον χαμό ενός θύματος της COVID-19.

Άδωνις… υπέρ Γεραπετρίτη

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ότι «αν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε 2.500 θανάτους», ο κ. Γεωργιάδης είπε πως επικαλέστηκε στατιστικά στοιχεία και ότι είναι απολύτως λογικό πως «αν έχεις 5.000 κρεβάτια ΜΕΘ και τα γεμίσεις, θα έχεις περισσότερους θανάτους».

«Αυτή η μάχη κρίνεται από την ατομική μας συμπεριφορά» σημείωσε, αναφερόμενος στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

Δείτε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης (σ.σ. μετά το 09.45)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X