Πολιτική

Δημοσκόπηση για Αθήνα: Σκαμπίλι στον Κώστα Μπακογιάννη – Εκπληξη νίκη στον δεύτερο γύρο

Δημοσκόπηση για Αθήνα: Σκαμπίλι στον Κώστα Μπακογιάννη – Εκπληξη νίκη στον δεύτερο γύρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δημοσκόπηση REALPOLLS. Οι Αθηναίοι είναι σφόδρα δυσαρεστημένοι από τον Κώστα Μπακογιάννη σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της REALPOLLS. Μάλιστα παίρνει κάτω από  30% στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο είναι πάρα πολύ πιθανό να χάσει την εκλογή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει το προβάδισμα στην κούρσα για τη δημαρχία της Αθήνας με ποσοστά κάτω του 30%, ενώ στη μάχη της δεύτερης θέσης φαίνεται να κάνει την έκπληξη ο Χάρης Δούκας.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για Δήμαρχο εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή», ο Κώστας Μπακογιάννης κόβει πρώτος το νήμα με 26,3%, ο Χάρης Δούκας καταλαμβάνει ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση με 12,1% και ο Κώστας Ζαχαριάδης φαίνεται να τερματίζει τρίτος με 10,5%.

Ακολουθούν ο Ηλίας Κασιδιάρης με 9,1%, ο Νίκος Σοφιανός με 8,4%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,4% και η Ελένη Παπαδοπούλου με 3,6%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει το 16,7%.athina_dimoskopisi_1_93656.jpg

Δημοσκόπηση Real Polls: Ανατροπή στον δεύτερο γύρο

Μάλιστα, στην περίπτωση που τα παραπάνω αποτελέσματα επιβεβαιωθούν και στον δεύτερο γύρο περάσει ο Χάρης Δούκας, η κούρσα για τη δημαρχία της Αθήνας δεν φαίνεται να είναι εύκολη για τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σε μία τέτοια αναμέτρηση ο Καθηγητής του ΕΜΠ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 32,3% έναντι 31,4% του νυν δημάρχου.

athina_dimoskopisi3_1_7b91f.jpg

Αντίθετα, ο Κώστας Μπακογιάννης επικρατεί έναντι του Κώστα Ζαχαριάδη, καθώς εάν συναντηθούν στον δεύτερο γύρο, συγκεντρώνει 35,2% έναντι 29,8% του αντιπάλου του.

athina_dimoskopisi2_1_14c8a.jpg

Στη δημοσκόπηση αποτυπώνεται η γενικότερη αρνητική εικόνα που έχουν οι κάτοικοι της Αθήνας για τον Κώστα Μπακογιάννη, αφού το 47,4% δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο από το έργο του και μόλις το 7,2% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο.

athina_dimoskopisi4_1_f16ae.jpg

Μάλιστα στην ερώτηση εάν πρέπει να επανεκλεγεί ο νυν Δήμαρχος, θετικά απαντά το 28,2%, ενώ το 62,9% προτιμά κάποιον άλλον στη θέση του.

athina_dimoskopisi5_1_a5c8c.jpg

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X