Πολιτική

Εγκλημα στα Τέμπη – Εξοργιστική δήλωση της Βίκυς Φλέσσα: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί…»

Εγκλημα στα Τέμπη – Εξοργιστική δήλωση της Βίκυς Φλέσσα: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί…»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μονάχα οργή προκαλούν οι ανατριχιαστικές δηλώσεις που έκανε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα για τα Τέμπη σε μία προσπάθεια να ξεπλύνει την κυβέρνηση και το Μαξίμου από τις ευθύνες.

Συγκεκριμένα σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας στις 14 Απριλίου, η κ. Φλέσσα προχώρησε σε μια αδιανόητη τουλάχιστον προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

«Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», ήταν η εξοργιστική της δήλωση και μάλιστα μπροστά σε κοινό, η οποία ακολούθησε την γραμμή του στιλ «μαζί τα φάγαμε» επιχειρώντας να κατηγορήσει ακόμα και τους ίδιους του πολίτες!

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του κοινού σχετικά με τα Τέμπη, η υποψήφια ευρωβουλευτής απάντησε:

Φλέσσα: Αυτή η παθογένεια τώρα με τον ΟΣΕ…μιλάτε σοβαρά; Το κράτος όλο νοσεί…νοσεί όλο το κράτος, το κράτος όλο νοσεί!
Κοινό: Την ευθύνη ποιος έχει κυρία Φλέσσα;
Φλέσσα: Δηλαδή αν θέλεις να σου πω κάτι πολύ ακραίο, τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί, αν θες να ξέρεις, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου… Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλες και όλοι μαζί, αυτή είναι η γνώμη μου… αυτή είναι η γνώμη μου, δεν έχει σχέση με κανέναν πρωθυπουργό και με καμία κυβέρνηση…γιατί είμαστε όλοι «…» (κάνει μία κίνηση με το χέρι της σαν να είμαστε όλοι τελειωμένοι)…

 

Δείτε βίντεο με την δήλωση:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X