Παρασκήνιο

Έλενα Ακρίτα «τσακίζει» τον… υιό Μητσοτάκη! «Θρασύτατος – Τόσος είναι»

Έλενα Ακρίτα «τσακίζει» τον… υιό Μητσοτάκη! «Θρασύτατος – Τόσος είναι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έχει βγει όλος ο… νεοφιλελεύθερος συρφετός και «γαβγίζει» για την Συναυλία Ειρήνης που έχει ανακοινωθεί με την συμμετοχή τεράστιων Ελλήνων καλλιτεχνών, το βεληνεκές των οποίων είναι ασύλληπτο.

Ο λόγος; Κατηγορούν προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου για… ίσες αποστάσεις, επειδή -σου λέει- δεν αναφέρεται στην αφίσα τίποτα για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Δεν τους φτάνει το σλόγκαν «ειρήνη είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση».

Δεν τους αρκεί. Και λένε ότι όλοι αυτοί οι τεράστιοι καλλιτέχνες κάνουν… πλάτες και «ξεπλένουν» τον Πούτιν. Στην παράνοια αυτή δε, συμμετείχε ακόμη και ο γιος του Έλληνα πρωθυπουργού (!) Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος με περίσσιο θράσος και αδικαιολόγητη έπαρση έκανε μια ανάρτηση απαξιώνοντας το όλο εγχείρημα.

Και η Έλενα Ακρίτα τον… τσάκισε. Δεν του χάρισε «κάστανο» και σε ανάρτησή της λέει: «O θρασύτατος γιος του εν ενέργεια πρωθυπουργού της Ελλάδας, στα 20 του χρόνια χλευάζει και απαξιώνει τεράστιες καριέρες όπως του Νταλάρα, της Τσανακλίδου, του Μητσιά, του Δεληβοριά, της Λίνας Νικολακοπούλου, της Γλυκερίας, της Τσαλιγοπούλου, Πουλικάκου, και άλλων. Προφανώς μέχρι Ρουβά και Μόνικα φτάνει ο νεαρός. Τόσος είναι».

Δείτε την

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X