Πολιτική

Επιμένει στη θεωρία των δυο άκρων η ΝΔ μετά το φιάσκο με το Τάγμα Αζόφ

Επιμένει στη θεωρία των δυο άκρων η ΝΔ μετά το φιάσκο με το Τάγμα Αζόφ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην πρώτη της αντίδραση μετά το φιάσκο με τον μαχητή από το ναζιστικό Τάγμα Αζόφ που μίλησε στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας Ζελένσκι, η Νέα Δημοκρατία το μόνο που είχε να πει ήταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡα25 είχαν τις ίδιες θέσεις με τον… Κασιδιάρη.

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά σε tweet της, έβαλε δίπλα δίπλα τα tweets του Αλέξη Τσίπρα και του Ηλία Κασιδιάρη, θέλοντας να τους εξισώσει μετά την αδιανόητη γκάφα με τον μαχητή του Αζόφ να απευθύνεται στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα σκληρή, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τονίζει πως μετά το φιάσκο, θα περίμενε κανείς σιωπή από τη ΝΔ, αλλά αντ’ αυτού, εκείνη «ανασύρει από τα σκουπίδια τη θεωρία των δύο άκρων νομίζοντας ότι ο ελληνικός λαός ξεχνάει ποιοι ήταν αυτοί που φορούσαν τις περικεφαλαίες μαζί με τον Κασιδιάρη».

Η Νέα Δημοκρατία όμως επέμεινε στη θεωρία των δυο άκρων. Σε νέα της ανακοίνωση θυμήθηκε και τον… Πάνο Καμμένο και αναμάσησε τη θεωρία των δυο άκρων.

«Καταλαβαίνουμε την ενόχληση του ΣΥΡΙΖΑ όταν του θυμίζουμε:

– Με ποιους ήταν αγκαλιά στις πλατείες.

– Ότι συγκυβέρνησε αρμονικά με τους ΑΝΕΛ και τον υποστηρικτή του Πούτιν Π. Καμμένο.

– Ότι οι υπουργοί του χειροκροτούσαν από την πρώτη σειρά την απόπειρα να στηθεί μηχανισμός ρωσικής προπαγάνδας στην Ελλάδα με επικεφαλής τον εκλεκτό τους Κ. Βαξεβάνη.

Σήμερα βρίσκεται ξανά αγκαλιά με τους υποστηρικτές του Πούτιν.

Θα του επαναλάβουμε λοιπόν ότι το 2022 δεν είναι 2012».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X