Πολιτική

Έπος Σκυλακάκη στη Βουλή: Παρουσίασε τροπολογία σε λάθος νομοσχέδιο!

Έπος Σκυλακάκη στη Βουλή: Παρουσίασε τροπολογία σε λάθος νομοσχέδιο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπάχαλο, κατά το κοινώς λεγόμενο, να έκανε στη Βουλή ο Θόδωρος Σκυλακάκης! Σε λάθος μέρα, παρουσίασε λάθος τροπολογία, σε λάθος νομοσχέδιο.

Και φυσικά τους άφησε όλους… άφωνους, αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν για ποια τροπολογία μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. Και όταν οι εκπρόσωποι των κομμάτων ζήτησαν εξηγήσεις, τότε λύθηκε η παρεξήγηση και ο Θόδωρος Σκυλακάκης ζήτησε «χίλια συγγνώμη».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Θόδωρος Σκυλακάκης εμφανίστηκε στην Ολομέλεια και εισηγήθηκε τροπολογία του, για την οποία, όμως, έπρεπε να τοποθετηθεί σε νομοσχέδιο που βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης.

Όταν του υποδείχθηκε το λάθος του, έχασε τα λόγια του.

Ο Θανάσης Μπούρας που ασκούσε χρέη προέδρου αναφέρθηκε στην τροπολογία 1235 με ειδικό αριθμό 106, αλλά ο Θόδωρος Σκυκακάκης είχε την τροπολογία 78 με ειδικό αριθμό 3. «Τέτοιο νούμερο δεν υπάρχει κύριε υπουργέ. Να παραμείνετε μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα» ήταν η απάντηση του Θ. Μπούρα.

«Χίλια συγγνώμη, παρεξήγησις, είναι στο ερανιστικό νομοσχέδιο, συνεπώς νόμιζα ότι εεε… έχει ήδη… εεε… θα πάω στην επιτροπή για να τοποθετηθώ» δήλωσε ο Θόδωρος Σκυλακάκης, παραδεχόμενος την πρωτοφανή γκάφα.

«Δεν πειράζει, είναι χρήσιμη η παρουσία σας εδώ γιατί δώσατε κάποιες απαντήσεις» ανέφερε από την πλευρά του ο γαλάζιος αντιπρόεδρος της Βουλής Θ. Μπούρας, σε μία προσπάθεια να σώσει την κατάσταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X