Πολιτική

Εργασιακό νομοσχέδιο: Βίντεο με τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα: Κύριε Μητσοτάκη είστε ο μεγαλύτερος μπαταχτσής

Εργασιακό νομοσχέδιο: Βίντεο με τη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα: Κύριε Μητσοτάκη είστε ο μεγαλύτερος μπαταχτσής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο βήμα της Βουλής για τη δευτερολογία του βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον πρωθυπουργό για τα εργασιακά.

Στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στην κατηγορία ότι το κόμμα του δεν έβαλε πλάτη στην αντιμετώπιση της πανδημίας, κάνοντας λόγο για αχαριστία από μέρους της κυβέρνησης.

«Κάνετε σαν να μην έχετε καταλάβει τίποτε. Η αντιπολίτευση μας ήταν εποικοδομητική απέναντι στην κυβέρνηση» τόνισε συμπληρώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε και προσπάθησε να πείσει τους πολίτες για την αναγκαιότητα των μέτρων που ελήφθησαν.

Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς ζήτησε από τον πρωθυπουργό να απολογηθεί για τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Astrazeneca. «Αντί να πείτε συγγνώμη στους νέους για τον εμβολιασμό με Astrazeneca τα βάζετε με τον Πολάκη», είπε χαρακτηριστικά.

«Ποιος εργαλειοποίησε τους επιστήμονες; Εσείς το κάνατε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Κάνατε τους επιστήμονες κομματικούς ταγούς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι το κόμμα του προσφέρθηκε να βάλει πλάτη αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε. «Έχετε απαξιώσει τους επιστήμονες. Χάθηκε η εμπιστοσύνη στους επιστήμονες από τους πολίτες», συμπλήρωσε.

Για το εργασιακό ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι ουσία του νομοθετήματος είναι ο διακαής πόθος του ΣΕΒ για διευθέτηση του χρόνου εργασίας. Αποδομούνται τα εργασιακά δικαιώματα, καθώς ο εργαζόμενος είναι ανίσχυρος στη διαπραγμάτευση με τους εργοδότες, σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία πολύ σκληρή αποστροφή του λόγου χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον μεγαλύτερο μπαταχτσή και πως κανένας έντιμος εργολάβος δεν θα του έδινε διαμέρισμα σε πολυκατοικία, γιατί δεν θα έπαιρνε ποτέ τα λεφτά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X