Θέμα

Γεωργαντάς όπως… Λιβανός! Ο ΣΥΡΙΖΑ εκθέτει τον νέο υπουργό για ρουσφετολογία

Γεωργαντάς όπως… Λιβανός! Ο ΣΥΡΙΖΑ εκθέτει τον νέο υπουργό για ρουσφετολογία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει προλάβει καν να ορκιστεί (σ.σ. αύριο στις 13:30) ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς και βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο. Αιτία; Ένα βίντεο αλά Σπήλιος Λιβανός, που τον… καίει!

Δεν έχει προλάβει να κατασταλάξει ο «κουρνιαχτός» από το βίντεο της ντροπής, με τον Σπήλιο Λιβανό να… γελάει και να χαρακτηρίζει εποποιία τα όσα εξοργιστικά δήλωνε ο Πέτρος Δούκας για τις σακούλες με λεφτά που έδωσε η ΝΔ μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, και ο αντικαταστάτης του, Γιώργος Γεωργαντάς εμφανίζεται σε βίντεο από το 2012 να δίνει ανάλογες οδηγίες σε στελέχη της ΝΔ!

«…καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα stage…», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Και συνεχίζει: «Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

«Ρουσφετολογία και παλαιοκομματισμός»

Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να αντιδράσει. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ρουσφετολογία και παλαιοκομματισμό» και ζητά την αποπομπή και του Γιώργου Γεωργαντά.

«Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του, τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ., φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ., το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της, είτε με διορισμούς, είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό. Λίγο δύσκολο βέβαια, γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X