Media

Για κλάματα: Ο Άδωνις κάνει… ναζάκια κι ένα πλατό σκάει στα γέλια

Για κλάματα: Ο Άδωνις κάνει… ναζάκια κι ένα πλατό σκάει στα γέλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Να είσαι ο υπουργός της Αναπτύξεως και ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως -όπως αρέσκεται να αυτοπροσδιορίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης- να βρίσκεσαι σε ένα τηλεοπτικό στούντιο και να σε παίρνουν όλοι… στο ψιλό. Να γελάνε με αυτά που λες κι εσύ να συνεχίζεις ακάθεκτος. Μη σου τύχει…

Ο Άδωνις, η «γειτονική χώρα» και η παράσταση της πιο σουρεάλ κυβέρνησης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλε με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, στη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας την περασμένη εβδομάδα.

«Συγγνώμη, δεν άκουσα. Με ποιον βγάλατε φωτογραφία;» τον ρώτησε με πονηρό ύφος ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης για να λάβει από τον υπουργό Ανάπτυξης την απάντηση: «Με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας».

Αποκαλύψεις! Ο Καλογρίτσας «ανακάλυψε» Ισραηλινούς πράκτορες στην Προανακριτική

Ο εκ των μακεδονομάχων της ΝΔ αρνήθηκε για άλλη μια φορά να προφέρει το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας. «Στις επίσημες μου συναντήσεις χρησιμοποιώ το διεθνώς αναγνωρισμένο όνομα της χώρας» παραδέχθηκε πάντως. «Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες, μπορώ να μην το κάνω» δικαιολογήθηκε, προκαλώντας τη θυμηδία των συνομιλητών του.

Δείτε το θλιβερό βίντεο

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1394545383888625664?s=20

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X