Πολιτική

Για λίγο καιρό έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου, διορίστηκε στον ΟΟΣΑ

Για λίγο καιρό έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου, διορίστηκε στον ΟΟΣΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για λίγο καιρό έμεινε άνεργη η Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου.

Η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κυρία Αντωνοπούλου για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Θυμίζουμε ότι είναι γνωστή για τις σχέσεις που έχει με τις ΗΠΑ, η σύντροφος του τέως υπουργού επίσης Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ λίγους μήνες πριν, σάλος είχε ξεσπάσει όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε – αν και ιδιαίτερα εύπορη – επίδομα ενοικίου 1000 ευρώ το μήνα για το διαμέρισμα που διέμενε στο Κολωνάκι.

Πληρώσαμε και 13.221 ευρώ για «μεταφορά οικοσυσκευών, εισιτηρίων και έξοδα εγκατάστασης»

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Η κυρία Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΟΣΑ κ. Γιώργο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει κι αυτός το ποσό των 4.740 ευρώ για τη μετεγκατάστασή του από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Μάλιστα, φήμες εμφανίζουν τον σύζυγό της Δημήτρη Παπαδημητρίου ως επικρατέστερο διάδοχο του κ. Παπουτσή. Εάν επιβεβαιωθούν, η αποκατάσταση του ζεύγους θα ολοκληρωθεί!

Δείτε ακόμη:

Το κουίζ των ημερών. Ποιος (ή ποια) «κάρφωσε» τη Ράνια Αντωνοπούλου για το ενοίκιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X