Πολιτική

Η ειρωνεία Αδωνι, το αγόρι-τευτλοπαραγωγός και ο Τσίπρας

Η ειρωνεία Αδωνι, το αγόρι-τευτλοπαραγωγός και ο Τσίπρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου». Τη φοβερά αυτή… έξυπνη απάντηση έδωσε υπουργός όλων των Ελλήνων σε αγρότη, όταν τον ρώτησε τι θα γίνει με την παραγωγή του. Κι΄ ύστερα αποχώρησε ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Το περιστατικό έγινε στο εργοστάσιο ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας από συνάντηση με τους επενδυτές και τους εργαζόμενους του εργοστασίου συναντήθηκε με τευτλοπαραγωγούς που τον περίμεναν. Του έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την απορρόφηση της παραγωγής και την τιμή που θα αγοράσει ο επενδυτής το τεύτλα. Παρενέβη τότε ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Οι αγρότες απάντησαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν την τιμή, γιατί 15 ευρώ είναι μόνο τα μεταφορικά.

Και ακολούθησε ένας διάλογος απείρου κάλους ανάμεσα στον Αδωνι Γεωργιάδη και τον τευτλοπαραγωγό:

-«Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ο τευτλοπαραγωγός.

-Αδωνις Γεωργιάδης αφού τον χτύπησε στο όνομα με το γνωστό συγκαταβατικό τρόπο του είπε: «Άμα έχεις καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού, αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».

Και το…αγόρι μαζί με τα άλλα… αγόρια που παράγουν τεύτλα αποδοκίμασαν τον Αδωνι και την αλαζονεία που ξεχείλιζε από τη στάση και την απάντηση.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X