Ο Προβοκάτορας

Καλέ! Κάποιος να ξυπνήσει τον Οικονόμου! Αλλά να του το φέρετε σιγά – σιγά! video

Καλέ! Κάποιος να ξυπνήσει τον Οικονόμου! Αλλά να του το φέρετε σιγά – σιγά! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν αστείο και ο Προβοκάτορας θα γελούσε. Όμως είναι τραγικό και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για γέλια. Αναφέρομαι στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον Γιάννη Οικονόμου και θέλω να του αποκαλύψω κάτι.

Πρώτον κύριε Οικονόμου, δεν είμαστε στο 1990. Υπάρχει μια μαγική ανακάλυψη που λέγεται… ίντερνετ! Και μια ακόμη πιο μαγική, που ακούει στο όνομα Youtube. Εκεί υπάρχουν βίντεο, τα οποία για κακή -κάκιστη- τύχη σας παραμένουν αναρτημένα και δεν αυτοκαταστρέφονται!

Γι’ αυτό καλό θα είναι να τα βλέπετε πού και πού πριν βγείτε στις τηλεοράσεις για να ταΐσετε ανερυθρίαστα αισχρή προπαγάνδα τον ελληνικό λαό.

Βγήκε λοιπόν ο κύριος Οικονόμου στο Open και είπε δυο φράσεις… για Όσκαρ. Ή μάλλον για χρυσό βατόμουρο. Με τις φράσεις αυτές θέλησε να δείξει ότι τίποτα δεν τέλειωσε με τον κορονοϊό και πως η κυβέρνηση δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα.

Κι έρχεται ένα βίντεο του προφίλ «Στα ΜΕΣΑ και στα έξω» στο Facebook να κάνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο… περίγελο. Σκληρή λέξη, αλλά δυστυχώς αυτό συνέβη.

Πρώτη πράξη… κυβερνητικού ρεζιλιού

Διότι η πρώτη φράση ήταν: «Μα με συγχωρείτε, εγώ απευθύνομαι στον κόσμο που μας ακούει και σε σας τους ίδιους. Είδατε σε κάποια στιγμή αυτής της πανδημίας κάποιος να βγει και να πει ότι τελειώσαμε;».

Και το βίντεο αμέσως μετά δείχνει… κάποιον! Κι όχι όποιον κι όποιον, βρε αδερφέ. Αλλά τον πρωθυπουργό της χώρας! Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να λέει σε ένα από τα περίφημα τηλεοπτικά του μηνύματα τα εξής:

– Όμως είναι και το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία.

– Σήμερα είμαι περισσότερο παρά ποτέ πεπεισμένος ότι έχει αρχίσει να γράφεται ο επίλογος αυτής της πρωτοφανούς κρίσης.

Δεύτερη πράξη… κυβερνητικού ρεζιλιού

Το δεύτερο «μαργαριτάρι» του κυρίου Οικονόμου, ήταν το εξής: «Όλα αυτά που σας περιέγραψα πριν, στοιχειοθετούν λευκή πετσέτα;».

Εδώ ακόμα μεγαλύτερο πανηγύρι. Διότι μόλις πριν λίγες μέρες, ο Άδωνις ο Γεωργιάδης, ο υπουργός της Αναπτύξεως και αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως -όπως αρέσκεται να λέει- σε ένα από τα συνηθισμένα του τηλεοπτικά παραληρήματα, έλεγε:

– Προσωπικά κουράστηκα! Δε θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!

– Τέρμα, πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται! Όποιος εμβολιαστεί. Τέρμα, εγώ δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο, κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω σ’ αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα.

Κορονοϊός: Ραγδαίες εξελίξεις! Νέα μέτρα ανακοινώνει στις 18:00 ο Θάνος Πλεύρης – Πού έρχεται μάσκα παντού

– Από ‘δω και μπρος ο καθένας έχει την ατομική ευθύνη. Σου λέει, θέλω να εμβολιαστώ ή δε θέλω. Το κράτος δε θα ξανακλείσει, η αγορά δε θα ξανακλείσει, δε θα κλειστεί ο κόσμος στα σπίτια του επειδή κάποιοι δε θέλουν να εμβολιαστούν. Τελεία και παύλα.

Κύριε Οικονόμου μας, πραγματικά. Δεν σας υπενθύμισε κανείς, πριν βγείτε να πείτε αυτές τις αρλούμπες, το… τελευταίο μίλι; Ή τον… κουρασμένο Άδωνι;

Θαυμάστε… κυβερνητική κοροϊδία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X