Πολιτική

Καλογρίτσας: Κατηγορούσε τον Παππά αλλά ομολογεί ότι η διαφορά του με την CCC είναι για την μεταξύ τους συμφωνία!

Καλογρίτσας: Κατηγορούσε τον Παππά αλλά ομολογεί ότι η διαφορά του με την CCC είναι για την μεταξύ τους συμφωνία!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι της λιβανέζικης κατασκευαστικής εταιρείας CCC με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει σε βάρος τους ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας στην οποία έκανε λόγο για μεταξύ τους «εικονική» συμφωνία την οποία συνέδεε με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, το 2016.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των νόμιμων εκπροσώπων της λιβανέζικης κατασκευαστικής εταιρείας CCC για τα αδικήματα της απάτης επί δικαστηρίων και της ψευδούς κατάθεσης μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης.

Με την αναφορά του ο κ. Καλογρίτσας στρεφόταν κατά των υπευθύνων της λιβανέζικης εταιρείας υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία που είχε συναφθεί μεταξύ της εταιρείας CCC και της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ, συμφερόντων του συγκεκριμένου επιχειρηματία ήταν εικονική.

Με την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνεται ότι η Προανακριτική πήγε να υιοθετήσει τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ για μια οικονομική διαφορά με τον Όμιλο CCC σε μεταξύ τους συναλλαγή, προσπαθώντας να εμπλέξει σε αυτήν τον Νίκο Παππά και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X