Πολιτική

Κεραυνοί και γκρίζες αποκαλύψεις για τρεις βουλευτές της Προανακριτικής

Κεραυνοί και γκρίζες αποκαλύψεις για τρεις βουλευτές της Προανακριτικής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κεραυνός για το πολιτικό σύστημα και τη ΝΔ και νέος μεγάλος πονοκέφαλος για το Μαξίμου. Η αποκάλυψη της Κυριακάτικης Kontranews για τρεις βουλευτές που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή και συντάσσουν το πόρισμα κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, είναι επιεικώς…μαργαριτάρια και ο βίος τους δεν είναι αψεγάδιαστος.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι καταπέλτης. Ο τίτλος εξόχως αποκαλυπτικός: 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-“ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ” ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ αναφέρει και στο “καπέλο”  επεξηγεί γράφοντας: Προανακριτικη: Αυτοί συντάσσουν πόρισμα κατά Παπαγγελόπουλου. Και στη συνέχεια παραθέτει τα κατορθώματα των τριών βουλευτών-“εισαγγελέων” τα οποία θα μπορούσε να είναι της αρμοδιότητας της ποινικής Δικαιοσύνης.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα γράφει: Ο ΠΡΩΤΟΣ διώκεται σε υπόθεση πλαστής διαθήκης. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ φέρεται να μιλούσε με εγκέφαλο της μαστροπείας. Ο ΤΡΙΤΟΣ πιθανότατα βρίσκεται στη λίστα Novartis.

Οπως γίνεται αντιληπτό μετά την υπόθεση του κυκλώματος με πρωταγωνιστή τον παιδεραστή πρώην υπουργό (που η κυβέρνηση μέσω της σιωπής προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ώστε να ξεχαστεί), έρχεται μία νέα συγκλονιστική υπόθεση για να αναδείξει τη σαπίλα και να προκαλέσει τριγμούς.

Ομως, μην περιμένετε τα κανάλια και άλλα “μπουκωμένα”  σάιτ μεγάλης επισκεψιμότητας και εφημερίδες να κάνουν αναφορά στην είδηση και να ζητήσουν να γίνουν αποκαλύψεις. Γι΄ αυτό, όπως πάντα τονίζουμε, να επιλέγετε τι διαβάζετε αν θέλετε να είστε ενημερωμένοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X