Πολιτική

Κεραυνοί Σωκράτη Φάμελλου κατά ιώργου Φλωρίδη: Ποιο πλυντήριο θέλετε πάλι να υπηρετήσετε ;

Κεραυνοί Σωκράτη Φάμελλου κατά ιώργου Φλωρίδη: Ποιο πλυντήριο θέλετε πάλι να υπηρετήσετε ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ευθείες «βολές» κατά του Γιώργου Φλωρίδη εξαπέλυσε ο Σωκράτης Φάμελλος με φόντο την άρση ασυλίας των τραπεζικών στελεχών. «Γιατί δεν εφαρμόζεται άμεσα η άρση της ασυλίας των τραπεζικών στελεχών και πάει 4,5 μίνες μετά; Γιατί κ. Φλωρίδη δεν την εφαρμόζετε άμεσα (σ.σ. την άρση);», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και συνέχισε: «Ποιο πλυντήριο θέλετε πάλι να υπηρετήσετε κ. Φλωρίδη;» ρώτησε ο Σωκράτης Φάμελλος τον υπουργό Δικαιοσύνης στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις νέες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, οι οποίες έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στον νομικό κόσμο..

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως το σχέδιο νόμου σκοπό έχει «να εξευμενίσει την ακροδεξιά φράξια της ΝΔ» μετά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια «και να παραπλανήσει για ακόμη μια φορά το εκλογικό ακροατήριο».

«Ως μετρ της υποκρισίας, φέρνει εδώ ένα νομοσχέδιο για να μας μιλήσει για δικαιοσύνη, ενώ ο κόσμος ψάχνει το δίκιο του, γιατί είστε μια κυβέρνηση της αδικίας» σχολίασε.

Ως προς τους τίτλους τέλους που έπεσαν στην Εξεταστική εξαιτίας της πλειοψηφίας, ο κ. Φάμελλος αποκάλεσε χυδαίο το κλείσιμο του καταλόγου μαρτύρων και έκανε λόγο για προσβολή της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, των θυμάτων και των συγγενών τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X