Επιλογές

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Με έριξαν Κόκκαλης – Αλαφούφος με στήριξη Σαμαρά»!

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Με έριξαν Κόκκαλης – Αλαφούφος με στήριξη Σαμαρά»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρόκειται για τον δεύτερο τόμο της αφήγησης που έκανε ο ίδιος ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας Καθημερινή, Αλέξη Παπαχελά. Είναι η περιγραφή ιστορικών γεγονότων όπως τα βίωσε ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού. Κι έχει φυσικά τρομερό ενδιαφέρον και βρίσκεται πια στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

“Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια”

Έχει τίτλο «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τα δικά του λόγια». Πρόκειται για την συνέχεια των αφηγήσεων που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο.

Μια σειρά αφηγήσεων που συνοδεύονταν από μια ρητή συμφωνία: Το περιεχόμενό τους να δημοσιοποιηθεί μετά το θάνατο του.

Σε αυτό το βιβλίο ο κορυφαίος πολιτικός αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει με δικά του λόγια αµφιλεγόµενες όψεις της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας του τόπου. Μεταξύ άλλων υπάρχουν αναφορές για τις άγνωστες διαπραγματεύσεις για το Αιγαίο και για το Μακεδονικό. Αυτό που όμως φυσιολογικά θα συζητηθεί περισσότερο είναι το εξής: Πως για πρώτη φορά υποστηρίζει «δημοσίως» ότι «για την πτώση της κυβέρνησής του συνέπραξαν Κόκκαλης Αλαφούζος και άλλοι» χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

“Κόλαφος” ο Μητσοτάκης για Σαμαρά!

«Με τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά», όπως προσθέτει. Για τον Χρήστο Λαμπράκη λέει ότι «ήταν εξ ορισμού αντίπαλος της ΝΔ».

Οργή στο Μαξίμου για την εισβολή στην ΑΣΟΕΕ

Τον Γιώργο Μπόμπολα, χαρακτηρίζει «σοβαρό επιχειρηματία». Τον κατηγορεί όμως ότι «είναι ένας άνθρωπος ο οποίος τα θέλει όλα δικά του». Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Αριστείδη Αλαφούζο αποδίδει την εχθρότητα εναντίον του σε ένα συγκεκριμένο γεγονός: Ότι «δεν παρενέβη στη δικαιοσύνη μολονότι του εζητήθη για δικαστικές υποθέσεις του γιου του Γιάννη».

Δεν αναφέρει το όνομα του μιντιάρχη που εννοεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αναφέρει όμως πως «κάποιος απ όλους όσοι συμμετείχαν στην ανατροπή της κυβερνήσεως του είπε μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία: «Τώρα έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η Ελλάδα γιατί την έχω στην τσέπη μου».

Δείτε τα βίντεο με τα πρώτα κομμάτια των ιστορικών αφηγήσεων που έκανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στον Αλέξη Παπαχελά και μεταδόθηκαν τηλεοπτικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X