Πολιτική

Κορονοϊός: Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς για όσους τον κρίνουν – Τι ανακοίνωσε

Κορονοϊός: Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς για όσους τον κρίνουν – Τι ανακοίνωσε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απάντηση σε όσους τον επικρίνουν για το αυστηρό του ύφος έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν αλλά θέλουμε να αποτρέψουμε τον κίνδυνο», είπε μεταξύ άλλων.

«Θα είμαστε αδιαπραγμάτευτα δηκτικοί και προειδοποιούμε τους απερίσκεπτους», είπε ακόμα. «Δεν είναι ζήτημα μαγκιάς για κανέναν», είπε ακόμα «και δεν θα κάνω βήμα πίσω».

Σε καραντίνα τέθηκε η κοινότητα Φούστανη στην Έδεσσα

Σε καραντίνα τέθηκε η κοινότητα Φούστανη στην Έδεσσα όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς και θα διαρκέσει για 14 ημέρες.

Διάταξη για τις λαϊκές

Ο ίδιος επεσήμανε πως οι σημερινές εικόνες σε τράπεζες και λαϊκές ήταν ικανοποιητικές καθώς οι αποστάσεις τηρούνταν κανονικά. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι προωθείται διάταξη με βάση την οποία όπου κρίνεται απαραίτητο την ίδια μέρα θα λειτουργούν στην ίδια περιοχή δύο λαϊκές.

Ενημέρωση για το πλοίο

Για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος« είπε ότι ξεκίνησε από το Τσεσμέ για την Ισπανία. Στις 23 Μαρτίου η Τουρκία αρνήθηκε την επιστροφή του και έδεσε στα ανοικτά του Πειραιά. Στις 29 Μαρτίου ενημερωθήκαμε για έναν Ελβετό υπήκοο ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 20 άτομα συνολικά βρέθηκαν θετικά και μπήκαν σε απομόνωση.

Την άμεση απαγόρευση των πτήσεων ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο νέων περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X