Παρασκήνιο

Κυρανάκης: Την… Ντόρα την άκουσε; Κάποιος να τον μαζέψει!

Κυρανάκης: Την… Ντόρα την άκουσε; Κάποιος να τον μαζέψει!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ηλιθιότητα με το μπάρμπεκιου στα Διαβατά, κοντά σε δομή φιλοξενίας μεταναστών, έχει προκαλέσει σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση. Και ο Κυρανάκης… δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα!

Βέβαια δεν είναι απλή ηλιθιότητα, είναι και… επικίνδυνη, καθώς πίσω από την “διοργάνωση” δεν βρίσκονται -ας το πούμε έτσι- κάποιοι… μετριοπαθείς και δημοκράτες πολίτες.

Ανίκητοι οι βλάκες…

Το θέμα όμως για την στάση που κρατά επίσημα το κόμμα που έχει στα χέρια του την διακυβέρνηση της χώρας, είναι υψίστης σημασίας.

Κι αυτό έχει… δυο πλευρές. Η μία, είναι αυτή της… παλιάς καραβάνας στην πολιτική, της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία προς τιμήν της “κατακεραύνωσε” τους κ.κ. Πλεύρη και Κυρανάκη για τις τοποθετήσεις τους.

Και ποια είναι η άλλη πλευρά; Ο κ. Κυρανάκης, ο οποίος θα πρέπει… γρήγορα να διαβάσει όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. Πώς το είπε σε κάποιο σημείο της τοποθέτησής της;

“Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές (σ.σ. Κώστας Κυρανάκης και Θανάσης Πλεύρης), πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν”.

Ο Πέτσας για το μπάρμπεκιου στo ΚΥΤ Διαβατών – “Άστοχο οτιδήποτε ρίχνει λάδι στη φωτιά

Ε, αυτό ακριβώς συμβαίνει, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο Κώστας Κυρανάκης προφανώς δεν κατάλαβε καν τι έλεγε, αν κρίνουμε και από την ανάρτησή του χθες βράδυ, κάποιες ώρες μετά την αντιπαράθεση στην Βουλή, στην οποία… καμαρωτός – καμαρωτός ανακοινώνει πως πήγε για χοιρινό σουβλάκι και μπύρα με τους φίλους του…

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Κυρανάκης

https://www.facebook.com/Konstantinos.Kyranakis/photos/a.287561244738813/1308675952627332/?type=3&theater

Κάποιος να τον πληροφορήσει άμεσα για τα όσα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μήπως και… αναθεωρήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X