Παρασκήνιο

Κυριάκος… Χουντίνι! Ο Μητσοτάκης «εξαφάνισε» τη συνάντησή του με τον Ζάεφ

Κυριάκος… Χουντίνι! Ο Μητσοτάκης «εξαφάνισε» τη συνάντησή του με τον Ζάεφ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όλες οι επίσημες συναντήσεις που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρτώνται τόσο στην πρωθυπουργική σελίδα primeminister.gr, όσο και στα πρωθυπουργικά social media.

Όλες ή μήπως κάποιες όχι;

Η απάντηση είναι… όλες εκτός απ’ αυτή με τον Ζόραν Ζάεφ. Μια συνάντηση η οποία ήδη “κοστίζει” επικοινωνιακά στον πρωθυπουργό.

Το… έκρυψε ο Μητσοτάκης

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν «ανέβασαν» – προφανώς μετά από σχετική εντολή γιατί αποκλείεται να το έκαναν από μόνοι τους – το παραμικρό από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ομόλογό του της Βόρειας Μακεδονίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκθέτει τους… Μακεδονομάχους της ΝΔ και ζητά ονομαστική ψηφοφορία!

Μάλλον για να μην θυμίζει την «κωλοτούμπα» του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος προεκλογικά έλεγε ότι η «Συμφωνία των Πρεσπών» δίχασε την Ελλάδα και πως θ’ ασκήσει βέτο στην ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ, ενώ τώρα ο Ζόραν Ζάεφ αποκάλυψε πως παρασκηνιακά «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μάχες για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας και την ένταξή της στο ΝΑΤΟ».

Μόνο που η πρωθυπουργική σελίδα και τα πρωθυπουργικά social media δεν δημιουργήθηκαν από τον ίδιο ή κάποιον συνεργάτη του και φυσικά δεν του ανήκουν. Αλλάζουν «χέρια» μετά από κάθε αλλαγή στην πρωθυπουργική καρέκλα και αποτελούν, ουσιαστικά, ένα είδος «βιβλίου ιστορίας».

Ακρίτα για Μητσοτάκη: «Λέμε και καμία μ@λ@κια να περάσει η ώρα»!

Ενός «βιβλίου» που μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε να καταγραφεί η «σελίδα» της συνάντησής του με τον Ζόραν Ζάεφ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X